Óvodapedagógusok! Mutatnátok olyan PDF tankönyv linkeket, melyek a három év nehezebb tananyagjainak digitalizált változatai? (Elég akár csupán néhány, természetesen nem kell mind) Vagy online olvasható óvodapedagógus-tankönyv linkek is megfelelnének.
Köszönet, amiért küldtök hyperlinkeket! Sokat segítetek ezzel.
Mégvalami eszembe jutott: minden óvoda előírja, hogy reggel hattól bent kell lenni este ötig-hatig? Olyan óvodák nincsenek, ahol reggel felügyel valaki, amikor a gyermekek beérkeznek, majd csak hétre-nyolcra érkeznek az óvodapedagógusok és négyig maradnak, majd valaki hatig megint ügyel a gyermekekre, míg a szülők értük nem jönnek?
Tehát nálatok nem egy ember van bent reggel héttől este ötig? Szokatlan. Nem baj! :) Mert még ez (héttől-ötig) is elfogadható lenne számomra egyetlen felügyelő óvodapedagógus személyében, csak a hattól-hatig már nem.
Kérlek, online olvasható, vagy PDF e-book tankönyveket is küldj, amikből tanultál, vagy mások tanultak. Köszönöm szépen!
Hiába támadtál le - teljesen alaptalanul - hármas (igen ötös, ebben igazad van), hetes mondja jól, senkit nem érdekel mennyi a munkaidő, mivel néhány esetben teljesen más a valóság. De ezt is írtam, szépen olvashatóan, hogy (még akkor is ha ezzel egyedül vagyok, nem érdekel, ez nem szempont) nekem "még ez (héttől-ötig) is elfogadható lenne egyetlen felügyelő óvodapedagógus személyében, csak a hattól-hatig már nem."
Ami még rendkívül fontos, nem kihagyható: "kérlek titeket, online olvasható, vagy PDF e-book tankönyveket is küldjetek, amikből tanultatok, vagy mások tanultak."
Előre is nagyon szépen köszönöm a fáradozásaitokat, hogy hála nektek beleolvashatok néhány tankönyvbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!