Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Volt hátránya a gyerekednek...

Volt hátránya a gyerekednek oviban abból adódóan, hogy nem nézett otthon tévét, rajzfilmeket?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat szeretnék kérni olyanoktól, akik egyáltalán nem tévéztették a gyereküket. (Mindenki annyit tévéztet, amennyit akar, nem erről szól a kérdés.)

A kisfiam szeptemberben kezdi az ovit. Úgy döntöttünk, hogy nem néz tévét, rajzfilmeket. Így nem ismeri a ma népszerű (?) figurákat (pl. Mancs őrjárat, Bogyó és Babóca, Sam tűzoltó és társai). Akik hasonlóan tettek, később nem bánták meg, amiért a gyerekük nem ismeri azokat a dolgokat, amiket más ovisok?

2020. dec. 26. 08:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz hátránya, majd talál olyan barátot, akivel lesz közös érdeklődési pont. Saját példát tudok hozni, másodikos voltam, nekünk nem volt parabola antennánk, így nem ismertem egy csomó olyan mesét, amit mások igen, így azokból a dolgokból kimaradtam én is, viszont volt egy lány, aki imádta a kutyákat, én is, így lettünk jó barátok.
2022. jún. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!