Ha megtehetitek, hogy otthon maradtok a 3 éves gyerekkel, vinnétek oviba? Figyelembe véve a vírushelyzet?
Persze, mehet oviba! Nem tesz jót a gyereknek ha hónapokig elszeparálva telnek a napjai a 4 fal között! Hiába veszek neki egy szatyor játékot, 2 nap után megunja! Az oviban legalább vannak barátai ezáltal csoportos játékban is részt vehet! Vírus van, de azért ne éljünk már pincébe zárva évekig! Az immunrendszernek teszi a dolgát! D+C vitamin!👍
Nyílván nem a 80 éves krónikus betegekre gondoltam! Nekik kéne otthon pihenni! Én személy szerint jobban tartok a védőoltástól mint a Covid-tól!
Köszönöm szépen mindenki válaszát! Persze jöhet még! Kedves 11-es! Azért nem úgy kell elképzelni, hogy a 3 évesen egész nap a képernyő előtt lóg! Sokat foglalkozom vele is és korlátozva van a mese nézés. Együtt is szoktunk játszani de egyedül is le tudja kötni magát. :)
Sétálunk, házimunkázunk, játszunk...
Egyedül a kortárs kapcsolatokat nem tudom itthon biztosítani.
15 hat ez így meg jobb. Egyetlen “értelmetlen” intézkedéssel magyarázod, hogy azok akik megtehetnek miért is ne lassitsak egy kontakt kivonásával a járvány terjedését. Ertem. Hat ennek meg annyi értelme sincs.
Az értelmetlen azért van idézőjelben, mert nekem erről az a véleményem, hogy amelyik idős pedig szeretne óvni magat, igenis tehesse meg, ne a hülye “kollégái” miatt kényszerüljön o is tömegben vásárolni a nap bármely szakában. Ne fájjon már ennyire az a napi két óra. Amelyik nem félti magat az elég nagy baj a fent említett kórház leterheltseg miatt, de ahogy te kikered magadnak, hogy nehogy már korlátozásnak, így ők is. Aki viszont tényleg vigyázni akar az legalább megteheti.
"te nagyon el vagy tevedve. Megis hogy fejlodne otthon jobban?"
Az megvan, hogy évezredeken at otthon fejlődtek a gyerekek és a világon semmi baj nem is volt ezzel? Óvodába kényszerből kezdték el hordani őket, amikor nem tudták hova rakni őket, míg mindkét szülő dolgozott.
Igen, regen a patakban mostak, mert nem volt mosogep, es heti egyszer sutottek kenyeret. Hagyjal mar ezekkel, h mi volt regen. Mas vilag.
Tisztelet a kivetelnek, lehet a kerdezo az, ezt en latatlan nem tudom, de a tobbseg aztan semmit nem foglalkozik a gyerekkel otthon.Masreszt meg kell a szocializacio, kell a tarsasag a korabeli gyerekek kozott.
"Mas vilag."
A világ más, az emberi szervezet, psziché, stb. ugyanaz, ma is ugyanaz kell egy óvodás korú gyerek egészséges fejlődéséhez, mint régen, és azt otthon sokkal inkább megkapja egy normális, átlagos családban. Ha szerinted a többség semmit nem foglalkozik a saját gyerekével, akkor miért hiszed, hogy az óvoda igen? Ha foglalkozik is velük egy lelkiismeretes óvónő a legjobb tudása szerint, akkor is csak huszad annyit kap ebből minden egyes gyerek, ha húsz van belőlük a csoportban, márpedig a személyre szabott figyelem az, ami legjobban kell minden gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!