Miért küldik állandóan haza oviból a gyereket?
3 hete 37 fokkal hazaküldték mondván hőemelkedése van....itthon 36.8at mért az én mérőm. Nekem egyébként alapból 37 a testhőm....
Aztán hazaküldték mert ráléptek a kezére. Aztán azért mert kicsit folyt az orra. Ma azt mondták hasmenése volt, de a bugyijan darabos kaka volt, magyarán szimplán bekakilt és emiatt hazaküldték (itthon nem is wczet...) mindne héten el kell jönni a munkahelyemről, miközben nem hobbiból dolgozom, és nem azért viszem oviba hogy lepasszoljam hanem mert neki muszáj járnia nekem meg muszáj dolgoznom.....miért küldik mindig haza??? Most nincs is sok gyerek...és tök jó természetű kislány...semmi gond vele soha.
Itt is ez megy, mindenért szólnak. De mondták is, hogy a covid miatt.
Lázas betegség után csak friss negatív covid teszt után veszik be.
Szolnoki ovi
4.
Az remek. Magánba kell megcsinálni? Mert másról sem lehetett hallani, minthogy csak már a súlyos tünetekkel tesztelnek.
Mi fertőz?? A 37 fokos testhő??? Vagy hogy a kezére léptek?? Covid előtt is ez volt.
Mondjuk az se semmi hogy láz után covid teszt kell.
A 37 fokos testo az átlag embernél hőemelkedés, ami általában annak a jele, hogy valami vírus vagy baktérium dolgozik a szervezetében. Mind a vírus, mind a baktérium fertőző lehet.
Ha a kezére lépnek, akár keztoresrol is lehet szó. Személyszerint én nagyra értékeltem mindig, ha hívtak apróbb balesetetek esetén is.
A darabos széklet simán lehet hasmenés után is.
Nálunk amúgy anno 2 db negatív szeklettenyesztesi teszt kellett, ha a gyereket hasmenessel küldték haza: a masodik szeklettenyeszteshez pedig minimum egy hét várakozásiból kellett.
Nem az a baj hogy felhívnak ha baleset éri!! Hanem hogy berángatnak érte nap közben hetente egyszer, amikor tudják hogy dolgozunk!
Nekem mindig 37 fok a testhőm, teljesen egészséges vagyok. A hasmenés meg nálam azt jelenti ha egy delelőtt alatt mondjuk minimum háromszor tojik az átlagnál hígabbat. Itt egy kaka után felhívtak hogy vigyem el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!