Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy képzeli az óvónő hogy...

Hogy képzeli az óvónő hogy felmond évkezdés előtt??

Figyelt kérdés
Kislányom most fog beszokni az oviba, erre hallom, hogy aki az óvónője lenne felmondott szeptembertől...A társa marad csak, neki már nyugdíjba lenne a helye és látszik rajta, hogy már nem egészséges mentàlisan. Mi lesz îgy a gyerekekkel?
2020. aug. 3. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Te mit képzelsz magadról, nem ő. Nagyon jól tette, hogy felmondott. Dolgozna a fene annyi pénzért, mint ő. Hülye szülők neveletlen gyerekeivel. Mint az ábra mutatja van belőlük elég.
2020. aug. 4. 04:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért most mondott fel, mert a nyári szünet alatt nem találna munkát.
2020. aug. 4. 06:19
 13/19 Wonderwomen ***** válasza:
100%
Hála ég bármikor fel lehet mondani, még jól is tette, hogy már évkezdés előtt felmondott. Szerencsétlenebb lenne a helyzet, ha beszoktatás közben, után mondott volna fel. Amúgy semmi közöd a felmondásához.
2020. aug. 4. 07:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy nem akkor mondott fel, amikor már megszerette a kislányod. Nem is értem, mi bajod van. Majd megszereti a másik óvónőt.
2020. aug. 4. 09:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az óvónőség is egy olyan munka, mint az összes többi. Akkor mond fel valaki, amikor csak akar.

Amúgy nekem egész ovis koromban 1 óvónőm volt. Annyira emlékszek belőle, hogy (mintha) rövid volt a haja. A gyerekek általában a többi gyerekkel meg a játékokkal vannak elfoglalva az oviban. Ha az én óvónőm változott volna meg egyik évről a másikra, fel se tűnt volna.

2020. aug. 4. 14:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Két kezemen meg tudom számolni hány emlékem van a 4 ovis évemből.
2020. aug. 4. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

Még ez a "legjobb" hogy úgy mond fel h még nem ismerte a kislányod.

NÁlunk középső csoport végén (tavaly) nyugdíjba ment az egyik óvónő, és úgy volt h a másik fogja még nagycsoportban végigvinni és elballagtatni a csoportot.

Nagycsoport elején, októberben (!) kiderült, hogy ez a maradék óvónő pedig felmondott, mert talált egy jobban fizető állást, tehát novembertől, kvázi fél évvel az ovis ballagás előtt, az iskolai felkészítés közepén kaptak a gyerekek egy másik csoportból egy új óvónőt.

Mondanom se kell, hogy ezután jött márciusban a koronavírus, mikor is az ovi bezárt 2,5 hónapra...

Ehhez képest ti még jól álltok szerintem...

2020. aug. 4. 19:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Majd lesz helyette másik"

Hát, ez sajnos nem biztos. Óvónőhiány van.

2020. aug. 4. 22:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Lesznek még itt cifrább dolgok is amikor közösségbe kerül a gyerek ne aggódj...
2020. aug. 7. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!