Hogy képzeli az óvónő hogy felmond évkezdés előtt??
Az óvónőség is egy olyan munka, mint az összes többi. Akkor mond fel valaki, amikor csak akar.
Amúgy nekem egész ovis koromban 1 óvónőm volt. Annyira emlékszek belőle, hogy (mintha) rövid volt a haja. A gyerekek általában a többi gyerekkel meg a játékokkal vannak elfoglalva az oviban. Ha az én óvónőm változott volna meg egyik évről a másikra, fel se tűnt volna.
Még ez a "legjobb" hogy úgy mond fel h még nem ismerte a kislányod.
NÁlunk középső csoport végén (tavaly) nyugdíjba ment az egyik óvónő, és úgy volt h a másik fogja még nagycsoportban végigvinni és elballagtatni a csoportot.
Nagycsoport elején, októberben (!) kiderült, hogy ez a maradék óvónő pedig felmondott, mert talált egy jobban fizető állást, tehát novembertől, kvázi fél évvel az ovis ballagás előtt, az iskolai felkészítés közepén kaptak a gyerekek egy másik csoportból egy új óvónőt.
Mondanom se kell, hogy ezután jött márciusban a koronavírus, mikor is az ovi bezárt 2,5 hónapra...
Ehhez képest ti még jól álltok szerintem...
"Majd lesz helyette másik"
Hát, ez sajnos nem biztos. Óvónőhiány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!