Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvónôk családlátogatása?

Óvónôk családlátogatása?

Figyelt kérdés
Nálatok hogy zajlott? Mi a célja, mire kíváncsiak?
2020. júl. 22. 09:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk nem volt. Nem is hallottam mostanában. A fiam iskolájában az évfolyamtársához elsőben ment ki a tanító, de azt mesélte, hogy semmi extra, 10 percet beszélgettek, vitt a gyereknek egy színezőlapot és ennyi.
2020. júl. 22. 09:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Régi sztori ugyan, de amikor ovis voltam, nálunk is volt kint az óvónő háznál. Kb. 20 percet volt, anyummal elbeszélgettek rólam egy üdítő mellett. Milyennek lát, milyen dolgokat érdemes bennem fejleszteni, mi az amiben jobb vagy gyengébb vagyok. Megnézte a szobámat, és ennyi. Szerintem manapság se másabb a dolog.
2020. júl. 22. 09:30
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A célja egy kötetlenebb beszélgetés a szülőkkel.
2020. júl. 22. 09:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem volt, az iskola első osztályában volt.

Gondolom, az óvodai is hasonlóan zajlik.

Kb. fél órát voltak itt, egy kis kötetlen beszélgetés a szülőkkel - főleg a gyerekről, készültünk kis harapnivalóval és innivalóval, kicsit körbenéztek (leginkább a gyerek szobája érdekelte őket). Semmi extrára nem kíváncsiak.

2020. júl. 22. 09:40
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk nincs
2020. júl. 22. 09:48
 6/18 anonim ***** válasza:
17%
Párom több mint 30 éve óvónő, de még sohasem ment családlátogatásra. Nem is hallott ilyent.
2020. júl. 22. 09:59
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem volt
2020. júl. 22. 10:11
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
6-os ezt nehéz elhinni, hogy még nem is hallott róla, mert elvileg kötelező. Nálunk bölcsiben és oviban is jönnek. Igazából a lényege, hogy a saját környezetében lássak a gyereket, mert ott felszabadultabban viselkedik, és jobban látszik milyen a természete.
2020. júl. 22. 10:13
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt amikor a lányom kezdte az ovit.

Igazából semmi extra. Leültünk beszélgettünk. Ők félszemmel körbenéztek. Megnézték a gyerekszobát és mentek is.

2020. júl. 22. 10:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Hoztak egy kis ajándékot a gyereknek, beszélgettek egy kicsit, megkérték a gyereket, hogy mutassa meg a gyerekszobát. Kb. ennyi.

Adtak egy nyomtatványt, amit kérték, hogy szeptemberre töltsek ki. Abba viszont olyan kérdések voltak, hogy kigubbadt a szemem. Nem értettem mi közük van néhány dologhoz.

Amúgy én rákérdeztem, hogy ez a látogatás mire jó, azt mondták, hogy így a gyerekek hamarabb elfogadják őket, mert sz otthonukban is jártak és "kellemes" élmény nekik.

2020. júl. 22. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!