Van valamilyen "Karantént feldolgozó"-oviba visszatérős mese?
Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten, nem igazán leltem rá . Középső csoportom van(ill most már mindjárt nagycsoportosok lesznek )2020. máj. 25. 13:11
1/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem mit kell feldolgozni ezen?
Nekem is középsős, szeptembertől nagy csoportos a gyerekem, de nem úgy tűnik, hogy megviselné bármi is. Várja, hogy szeptemberben újra járjon.
Elmondtuk, hogy most a koronavírus miatt már csak szeptemberben megy oviba és akkor már nagycsoportos lesz. Aminek örül.
2/5 anonim válasza:
Miért kellene egyáltalán ilyennek lennie?
3/5 anonim válasza:
Ja, hogy te óvónéni vagy?
Én akkor se bonyolítanám. Úgy kezelném, mint a nyári szünetet. Mindenki mesélje el miket csinált, amíg nem volt ovi.
5/5 anonim válasza:
Normális esetben nem okozott ez gondot a gyereknek, de vannak nagyon debil szülők sajnos.
Ismerek 6 évest, aki hónapok óta nem volt kint, és zokog ha az apja elmegy a boltba hogy meg fog halni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!