Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Van valamilyen "Karantént...

Van valamilyen "Karantént feldolgozó"-oviba visszatérős mese?

Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten, nem igazán leltem rá . Középső csoportom van(ill most már mindjárt nagycsoportosok lesznek )
2020. máj. 25. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Megkérdezhetem mit kell feldolgozni ezen?

Nekem is középsős, szeptembertől nagy csoportos a gyerekem, de nem úgy tűnik, hogy megviselné bármi is. Várja, hogy szeptemberben újra járjon.

Elmondtuk, hogy most a koronavírus miatt már csak szeptemberben megy oviba és akkor már nagycsoportos lesz. Aminek örül.

2020. máj. 25. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Miért kellene egyáltalán ilyennek lennie?
2020. máj. 25. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Ja, hogy te óvónéni vagy?

Én akkor se bonyolítanám. Úgy kezelném, mint a nyári szünetet. Mindenki mesélje el miket csinált, amíg nem volt ovi.

2020. máj. 25. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Találj ki egyet.
2020. máj. 25. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Normális esetben nem okozott ez gondot a gyereknek, de vannak nagyon debil szülők sajnos.

Ismerek 6 évest, aki hónapok óta nem volt kint, és zokog ha az apja elmegy a boltba hogy meg fog halni :(

2020. máj. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!