Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Bevinnéd a gyereket oviba...

Bevinnéd a gyereket oviba akkor is ha nem akar menni?

Figyelt kérdés
Te bevinnéd akkor is a gyereket ha egyébként megtudnád oldani, hogy otthon maradjon? Gyerek nem akar menni, de azt mondja ha muszáj akkor kibírja. Nekem könnyebb lenne, végre haladhatnék a házimunkával is, szalad a ház, semmire nincs időm mellette, de közben meg bűntudatom is van, mert látom hogy szomorkodik.

2020. máj. 25. 10:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nem is vittem.
2020. máj. 25. 12:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem szólsz az óvónőnek? Én tuti nem hagynám annyiban, főleg ha mindennapos lenne a dolog.
2020. máj. 25. 12:48
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Igen, viszem. Egyrészrôl tudom, hogy ha már ott van, jól érzi magát. Másrészrôl támogatásra van szüksége a beszédfejlôdéshez, meg a szociális képességeiben is fejlesztésre szorul. Ezeket a fejlesztéseket az óvodában megkapja. Akármennyire is szeretem a gyereket, én nem vagyok pedagógus.
2020. máj. 25. 13:00
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem akar menni es megoldhato otthon a felugyelete, akkor kizart, hogy elvinnem.

Az egy masik kerdes, hogy ha csak egyetlen, ot szekalo tarsan mulik ez, akkor kideritenem, o jarni fog-e. Mondjuk elso nap nem vinnem, es bemennek megkerdezni az ovonot, hogy X-et hoztak-e ovodaba.

Es termeszetesen eddig se titkoltam volna az ovono elott, hogy ez a gyerek bantja az enyemet, es regesreg kertem volna, oldja meg, hogy ez abbamaradjon.

2020. máj. 25. 13:52
 15/24 A kérdező kommentje:
Az óvónénik nagyon jól tudják, hogy bántja a gyerek, ők víztartály a gyereket folyamatosan, hogy üssön vissza, mert addig az nem hagyja abba. Azt mondták nem tudnak mit csinálni, mert annak a gyereknek láthatóan problémái vannak, de a szülők nem akarnak tudomást venni róla. Nem csak az enyémet bántja, másokat is. Úgy döntöttem rákérdeztek vajon őt fogják e vinni. Köszi a válaszokat!
2020. máj. 25. 13:58
 16/24 A kérdező kommentje:
Víztartály = bíztatják
2020. máj. 25. 14:00
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
víztartály 🤣🤣
2020. máj. 25. 14:25
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsi ott a baj, ahol az òvònő avval tud csak megoldani egy konfliktushelyzetet, hogy üssön vissza. Persze, vèdje meg magàt, de òvònő azèrt kapja a fizetèst, hogy nevelje a gyerekeket, ne csak tàrolja. Nem vinnèm semmikèpp.
2020. máj. 25. 15:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

De most tényleg csak azért adnád be az oviba hogy otthon takarítani tudj??

Ha akarna menni oké, de így hogy nem akar és csak a házimunka lenne az indok, biztos hogy nem vinném. Azért egy ovis mellett már meg lehet oldani a házimunkát szerintem . És mit szóljanak azok akik nem csak házimunkát végeznek, hanem dolgoznak is, akár otthonról, plusz az ovis mellett még 1 vagy 2 iskolás gyereket is tanítanak? Ezek mellett számomra eltörpül az, hogy nálatok csak a házimunka a probléma. Szóval ilyen körülmények között biztos, hogy nem vinném oviba a gyerekem, a problémás ovis társat pedig meg kellene oldani előbb-utóbb.

2020. máj. 25. 19:16
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vinném, otthon vagy a te kötelességed lenne megoldani a gyereknevelést. Főleg olyan áron hogy szerencsétlen gyereked szenved az óvodában míg te jókedvűen suvickolsz. Gondolom te is szívesen dolgoznál olyan menedékhelyen ahol folyamatosan bántanak, te se akarnál kilépni igaz?
2020. máj. 26. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!