Óvónők! Milyen életkörülmények között éltek?
Mindig is szerettem volna egy nagy kertes házat, de a kevés fizetéssel ez nagyon távolinak tűnik.
Ti hol laktok, albérletben, saját lakásban vagy kertesházban?
Esetleg vállaltok mellette másik munkát, és így tudtatok kertes házat venni?
Én bölcsődében dolgozok, de szerintem ugyanannyi a fizetésük.
Szerencsére a párom nagyon jól keress, amiből bőven tudunk félretenni. Az én fizetésem elmegy a különféle kiadásokra, egyebekre, néha az ő fizetésébe is bele kell nyúlni, de ez a ritkább. Ősszel szeretnénk egy kertes, családiházba költözni.
Nekem a párom testvérének a felesége tanult óvónőnek. Még nem dolgozott benne, sőt soha, de neki már van kertes háza. Mert szülei megvették neki és férjének.
Hát én már nem vagyok ilyen szerencsés helyzetben. Viszont mi párommal falun tervezünk majd házat venni, kb. 13-15M-ért, amihez jóóó nagy kert tartozik, mert mi is szeretnénk:)
Mi majd a babavárót vesszük fel, amint megtaláltuk a tökéletes házat.
Plusz persze mellette dolgozunk. De fiatalon segítség nélkül tényleg belekerül jó pár évbe mire vesz az ember egy házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!