Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Minden esetben az apa neve...

Minden esetben az apa neve szerepel az óvodai felvételi kérelem elbírálásáról szóló határozaton?

Figyelt kérdés
Megkaptuk a határozatot, ami szerint felvették a fiúnkat az óvodába.A családneveink nem egyformák.Fiam az apja nevét viseli, én nem(tehát nem vagyok né, meg nem is vagyunk házasok, de együtt élünk amit a jelentkezési lapon kellett is jelölni.Mindenki így kapta meg ezt a határozatot? Nekem ez olyan furának tűnik..:)

2020. máj. 4. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így kaptuk - két éve, vidéki kisvárosban. Házasok vagyunk, én adtam be a jelentkezést, én vittem el, mégis. Furcsálltam, de nem akadtam fenn rajta különösebben.
2020. máj. 4. 23:12
 12/16 A kérdező kommentje:

Lehet csak azért akadtam ezen fent jobban, mert a válásom gyerek nélkül 2 évig tartott.Minden szón ment a rugózás, meg hogy mi hogy van megfogalmazva.Ezen a papíron meg amit küldtek(az én e-mail címemre:D) úgy tűnik mintha a fiúnkat a párom nevelné egyedül én meg valahol élnék a nagyvilágba és csak egy név volnék.Most nem azt mondom.Jó a kapcsolatunk, de már ezelőtt megtanultam, hogy fontos az egyértelműség.

De a lényeg tényleg az, hogy más is így kapta.Nem egyedi eset.Amúgy nekem is rosszul esik kicsit:D Mégha butaságnak is tűnik.

2020. máj. 4. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is úgy vagyunk mint ti, élettársi kapcsolatban, a párom vezetéknevét viselik a gyerekek, én nem vagyok -né.Mi is úgy kaptuk meg az ovitól a papírt a párom nevére szól. Szerintem néhány helyen így szokás, ismernek minket, a nagyobb gyerek most lesz iskolás,eddig oda járt én intéztem szinte mindent az oviban:beszoktattam, vittem-hoztam, ünnepélyekre mentem stb. Mégsem az én nevemre szól a mostani papír.
2020. máj. 5. 00:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem is meglepett, de nem akadtam fent rajta ennél jobban. Teljes körű gyámja. :)
2020. máj. 5. 07:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen mi is így kaptuk, még a levél is apa nevére volt címezve. Picit meglepett, de nem akadtam fent rajta, a továbbiakban ez egyáltalán nem számít semmiben.
2020. máj. 5. 16:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a még érkező válaszokat is.Így már teljesen megnyugodtam.:)
2020. máj. 6. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!