Minden esetben az apa neve szerepel az óvodai felvételi kérelem elbírálásáról szóló határozaton?
Nyilván valahol mindegy.De ezen a papíron amit kaptam konkrétan olyan mintha csak a párom volna a felelős személy a gyerekünkért, ami esetünkben elég érdekes volna, mert sokszor utazik így nem fog szülőértekezletre járni, sem oviba a gyerekért és a többi:D (vagy ha igen, szökőévente egyszer)
Akik házasok azok is így kapják?
Nekem ez nem furcsa. Te vagy az anyja, ezért is nincs kérdés. Az apja neve meg sehol nem lesz feltüntetve. Tőlem 3 vagy 4 alkalommal kérdezték csak meg, hogy mi az apja neve, mikor valami hivatalos papírt kell tölteni.
Itt szerintem az, hogy beírtad, hogy te vagy az anyja innentől egyértelmű a dolog.
De az apját fel kell tüntetni, mert ő sehol máshol nem fog szerepelni 1 papíron se a továbbiakban.
Ja, nem, mi nem így kaptuk. Mindenhol én vagyok előre írva, nem az apa.
Házasok vagyunk, de névből nem derül ki.
4
Köszi, erre voltam igazából csak kíváncsi.Olyan furának tűnt így ez a papír, de ezek szerint ez a megszokott.:)
7
Gondolom akkor ez ovinként változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!