Ti reggeliztek ovi előtt?
Figyelt kérdés
Mármint a gyerek. Mi nem, de múltkor felmerült bennem, hogy mit gondolnak az óvónők... beérünk, szépen átöltözünk, gyerek bemegy és egyből ül az asztalhoz. 8-9 közt folyamatosan van reggeli, mindenki akkor ül le mikor szeretne. Ebből most az jön le, hogy éhesen viszem? Vagy hogy nem kap itthon? Így is 6,50kor kel, ha még itthon akarnám reggeliztetni, az +20 perc, és akkor meg az oviban nem enné meg a reggelit... ez gáz? Adjak neki inkább ithon? Ti hogy csináljátok? Fél-háromnegyed 8ra már az oviban van.2020. jan. 26. 16:40
11/20 anonim válasza:
Mindig reggeliztek. 7 körül ettek, 8 után mentünk az oviba, ott 9-így folyamatosan reggelizni. Ott is ettek mindig valamit.
12/20 anonim válasza:
A bölcsis reggelizik itthon, mert a bölcsödei reggelit nem hajlandó megenni, az ovis nem, mert náluk jók a reggelik. Az óvónők minden reggel csinálnak pirítóst, melegszendvicset, stb. feldobják az alap reggelit. Alig várom, hogy is kicsi is odakerüljön.
Biztos, hogy senki nem gondol rólad rosszat, azért fizeted az étkezést, hogy egyen a gyerek.
13/20 A kérdező kommentje:
jolvan, akkor megnyugodtam :)
2020. jan. 26. 20:04
14/20 anonim válasza:
Nem reggelizik reggel, mert nem bír felkelni, hagyom inkább tovább aludni.Az oviban 8.30-tól 9.30-ig van reggeli/tízórai, addigra legalább éhes lesz 😅
15/20 anonim válasza:
Igen. A lányom ovijában "tízórai" van, nem reggeli, 9-9:30 között. Kifejezetten kérték az óvónők az otthoni reggelit. De mi amúgy is eszünk.
Régen én is ettem, manapság l már nem tudok. Öregszem :) (37).
De a lányom mindig eszik.
16/20 A kérdező kommentje:
nekem eddig eszembe se jutott a reggeli, én sose reggelizek, világéletemben nem tudtam enni felkelés után, csak pár óra múlva, így fel sem merült eddig :D
2020. jan. 27. 08:41
17/20 anonim válasza:
Nem gondolnak rólad semmi rosszat, ne kattogj ezen. Az óvónők is tudják, minden gyerek más.
Az étkezést kifizetted, ugyanúgy jár neki is a reggeli.
18/20 anonim válasza:
Én óvodapedagógusnak tanulok, 5éve vagyok ovikban.Megkérdeztük ettek-e otthon, ha nem leült és megreggelizett. Egyikőnk sem gondolt negatív dolgokra:)
19/20 anonim válasza:
Én 7 előtt viszem a gyerekeket az oviba mert 7-re járok dolgozni is, esélyem sincs fél7kor megreggeliztetni őket. Kapnak kakaót ébredés után, azzal kibírják fél9ig. Hétvégén sem reggelizünk azonnal ébredés után.
20/20 anonim válasza:
midig eszünk valamit reggel de az oviban is szokott reggelizni a fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!