Hova tudok evvel fordulni?
Ha évek óta tart, akkor valószínűleg már nagycsoportos. Most már csak kibírjátok, ha évekig kibírtátok.
Nem a rossz gyereket védem, de már szerintem semmi értelme belebonyolódni egy vitába.
Azt nem tudtam, hogy most került oda a csoportban.
Egyszerre többen menjetek ve a vezető óvónőhöz, több szülőt már nem tud csak úgy lerázni.
Csak az a baj,ha se az anyja, se az óvodavezető NEM AKAR tenni semmit, én hiába fogok össze más szülővel. Tudja mindenki milyen, mégse tettek ellene semmit se.Én attól félek,hogy a lányomat jobban megüti és estleg olyan sérülést okoz neki,pl betöri a fejét.
Reggel sikerült az anyukával is beszélnem,de kb én voltam a rossz,hogy mertem szólni. Annyi volt a reakció,hogy dühösen szólt vissza,hogy már szólt neki. És ott hagyott.
Problémás gyerek anyjaként írom, hogy semmit sem tudunk tenni! Megbeszéljük nyilván, de nem mi vagyunk ott, ez az óvónő dolga lenne!
Oviba vinni kötelező, 3 napot igazolhatunk egy évben, nincs külön spéci ovi. A fiú valszeg problémás, de ezt nem szabad a tudtotokra adni, gondolom járnak fejlesztésre, ez van.
Ha az óvónők nem elég ràtermettek ott és akkor(megfogom a gyerek kezét, kivezetem a teremből/félrehívom, beszélek vele)akkor nem lesz változás. Az ilyen pancser pedagógus, nálunk is ezek vannak most, váltok is ovit, bezzeg a bölcsis gondozók lazán tudták kezelni, mert megbeszélték a gyerekkel, mielőtt “robbant”, csak figyelniük kellett, hogy elkapják a pillanatot, amikor még menthető a helyzet.. Itt nincs meg, a gyerek robban, nem szeretem, mert neki is rossz, nem csak másnak. Velem nincs baja, eddig közösségben sem, csak most.
Én a helyedben csoportot váltanék, de inkább ovit.
Szerintem az is felesleges, mert nem fog a gyereken változtatni. Gyakorlatilag közveszélyes.Az én meglátasom szerint, el kellene tanácsolni ebből az óvodából,egy olyan óvodába,vagy intézménybe,ahol kap segítséget.
Itt az a gond,hogy anyuka sza.rik a gyerekre szó szerint. Jövő szeptembertől iskolásak lesznek,ott végképp nem engedheti meg magának,hogy így viselkedjen. Ha 6 évesen így viselkedik,akkor mi lesz kesőbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!