Ovis alvás. Ez így OK?
Nyilván be kell csuknia a szemét, különben hogy aludna el? Nem hiszem h emiatt két percenként rászólnának. A túl sok forgolódás miatt is normális ha szólnak, mert ezzel zavarhatja a többi gyereket. Persze nem kell 1.5 órát totál mozdulatlanul feküdni.
Az én lányom mindig azt mondja h azért nem tud elaludni az oviban mert a mellette lévő túl sokat mocorog, olyan mint egy sajtkukac.
Akkor leirom megegyszer, mert ugy latszik elvesztek a gyerekjogok kozt: valoszinuleg a lanyod tulzasba esett. Lehet, hogy mar tizedszer fordult meg, zavarta a tarsait. Joga van nyitott szemmel fekudni, istenem :D joga van az anyjaval is lenni sot(!!!) joga van a sajat agyaban aludni. Ugyhogy szerintem inkabb vidd haza a francba, mert ilyen harpiara meg felrenevelt elkapatott gyerekre biztos nincs szukseg az ovodaban sem. Vicc amit a mai szulok muvelnek
Joga van :DDDD
Utolsó, ha ismernéd a gyerekem, pont hogy nem ezt mondanád, de mindegy. Nem az a gyerek, aki miatt nem lehet dolgozni egy foglalkozáson, mert rendbontó és mindenbe belekiabál. Nagyon is szófogadó. Sajnos túlságosan is.
Biztos hárpia vagyok, veled viszont ennél is nagyobb gondok vannak. Remélem, nem vagy pedagógus.
Velem is ez volt 20 évvel ezelőtt, én az órát lestem addig... szóval én simán elhiszem neked, hogy ma is vannak helyek, ahol ez megy.
Játszani csendben meg nem engedik, mert akkor nem tudnak kimászkálni.
Úristen hát tudjuk, hogy neked a saját gyereked a világ közepe, de azért rajta kívül van még ott vagy 25. Az óvónéni alvásidőben adminisztrál, haladási naplót tölt, dekorációt készít, esetleg ő is eszik, vagy kimegy a mosdóba. Nem akar még azzal is foglalkozni, hogy azon a kis recsegős szaron már 10 percen belül hatodszor fordul meg egy gyerek és felveri vele a többit. Érthető így? A lányodnak, mint mindneki másnak, alkalmazkodnia kell
És jobban tennéd, ha nem adnád alá a lovat a háborgással, mert a sulit megszívjátok, ha arra neveled, hogy neki nem kell betartani a normákat, mert anya úgyis kihisztizi, hogy ne kelljen.
Joga van hozzá hogy nyitva tartsa szemét??? Jesszus. Ez alvásidő, és ha jól tudom nyitott szemmel nem lehet sem aludni, sem elaludni.
Ha szerinted a gyereknek joga van nyitva tartani a szemét és meg se próbálni elaludni, mert ő nyitott szemmel szeret feküdni 2 órán keresztül ahelyett h megpróbálna aludni, akkor ezt beszéld meg az óvónővel ha ennyire zavar. Atyaisten!
Vagy akkor hozd el szerencsétlen gyereket ebéd után, de tudom, az nem megy, mert dolgozol. AKkor viszont fogadd el hogy ebben az oviban ezek a szabályok, és kész. Sajnálom ha nem olyan válaszokat kaptál a kérdésedre amiket elképzeltél magadnak, de ezt is fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!