Ki lehet venni a gyereket az óvodából, ha nincs új ahova mehetne?
Sziasztok!
Középső csoportos óvodás a lányom, Budapest egyik "elitebb" kerületében.
Nem tudom hogy és miért, de bekerült a csoportba néhány "nem túl elit" gyerek is.
Rendszeresen ellopják a gyerektől (nemcsak az enyémtől, hanem a többiektől is) a játékaikat, ruháikat. Már szakadt, otthoni rongyokban járatom az óvodába és játékot nem vihet be. Nem érti miért viselkednek így vele, amikor ő tudja, hogy másét nem veheti el, mást nem bánthat. Nem tudom neki elmagyarázni, pedig próbáltam az ő szintjén elmondani.
Elegem lett az óvónőkből, akik képtelenek megoldani a helyzetet, már többen is voltunk bent szülők. A legszebb az, hogy másnap a lopós gyerek simán bemegy abban a cuccban, amit előző nap nyúlt le valamelyik gyerektől.
Jelenleg betegszabin vagyok a gyerekkel, mert nem vagyok hajlandó visszavinni abba az óvodába és nem találtam másikat, ahova vihetném.
Eszembe jutott a rendőrség, de ugye a kiskorú nem büntethető, a szüleik meg finoman szólva szarnak rá, úgysem tudnának velük mit kezdeni.
Nem tudom mit csináljak, már nem is szívesen megy óvodába, ráadásul azt mondta, hogy fél azoktól a gyerekektől...
Mi lehet a megoldás?
Elit ovi fizetos, megis akkor vannak annyira elitek mint a te gyereked ha tudja fizetni a koltsegeket.
Ha meg nem fizetos akkor nem lehet annyira elit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!