Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy szoktassam rá a harisnyára?

Hogy szoktassam rá a harisnyára?

Figyelt kérdés
Sajnos óvodát kellett váltanunk és az új helyen a hidegebb időben minden gyerek harisnyában van a csoportszobában. (Fiúk rövidnadrággal, lányoknál szoknya, vagy rövidnadrág.) Szerintetek hogy tudom megszoktatni a harisnyát a kisfiammal? Nem hordott nagyon előtte, főleg nem így. (Tulajdonképpen még a zoknival is hatalmas harcot vívok vele, hogy le vegye le folyton.)
2019. okt. 4. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy kötelező lenne, nem kérhetünk ilyet sem a szülőktől, sem a gyerekektől. Öltöztesd úgy, ahogy eddig.
2019. okt. 4. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem én is utáltam, nem erőltették, vettek nadrágot és úgy jó is volt. Túléltem.
2019. okt. 4. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rászoktatni. Nem kötelező. Auert szoktak kerni, mert a gyereknek bent így nincs melegbe, kint pedig nem fog fázni. De ha neked a benti naci és zokni tetszik, akkor azt adod rá.
2019. okt. 4. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező.

Azért kényelmesebb, mert a harisnyára simán rá lehet venni a kinti nadrágot. Ez 25-26 gyereknél már nem akkora buli, ha önállóan még nem megy. De nyugodtan öltöztesd úgy ahogy eddig bevált nektek

2019. okt. 4. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy... En se fogom. Sztem rohadt meleg bentre a harisnya rovidnadrag kombo..

Csak sima rovidnadrag es kesz. Kintre bélelt naci. Ha meg hidegebb lesz,akkor bentre vekony hosszú nadrag es kintre ra az overall. Sima ügy. Zoknit rahuzni a nadragra es nem csúszik fel.

2019. okt. 4. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiúknak is láttam már legginget. autós, dínós stb. mintájút.Lehet kényelmesebb lenne mint a harisnya, lányon sem szereti.
2019. okt. 4. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó hol láttál? Sehol sem találok..
2019. okt. 5. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Én nem tudom hogy a mostani gyerekeknek mi ez a viselkedés hogy a harisnyanadrágot szoktatni kell. Az én gyerekemet nem hogy szoktatni kellett rá, ha nem ő kérte hogy had vegyen fel harisnyát mert fázik a lába, pedig ő nem is lány ha nem fiú. Már most nagy fiú és még mindig fel veszi a harisnyát.
2019. okt. 6. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Én meg eleve nem adok rá, mert ekcémára hajlamos a bőre, főleg télen, és a harisnya ront rajta. Vékonyabb melegítő és zokni van rajta télen bent, kintre meg felveszi rá az orkán nadrágot (alias pufinadrág).
2019. okt. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!