Hogy szoktassam rá a harisnyára?
Figyelt kérdés
Sajnos óvodát kellett váltanunk és az új helyen a hidegebb időben minden gyerek harisnyában van a csoportszobában. (Fiúk rövidnadrággal, lányoknál szoknya, vagy rövidnadrág.) Szerintetek hogy tudom megszoktatni a harisnyát a kisfiammal? Nem hordott nagyon előtte, főleg nem így. (Tulajdonképpen még a zoknival is hatalmas harcot vívok vele, hogy le vegye le folyton.)2019. okt. 4. 16:56
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kötelező lenne, nem kérhetünk ilyet sem a szülőktől, sem a gyerekektől. Öltöztesd úgy, ahogy eddig.
2/9 anonim válasza:
Emlékszem én is utáltam, nem erőltették, vettek nadrágot és úgy jó is volt. Túléltem.
3/9 anonim válasza:
Nem kell rászoktatni. Nem kötelező. Auert szoktak kerni, mert a gyereknek bent így nincs melegbe, kint pedig nem fog fázni. De ha neked a benti naci és zokni tetszik, akkor azt adod rá.
4/9 anonim válasza:
Nem kötelező.
Azért kényelmesebb, mert a harisnyára simán rá lehet venni a kinti nadrágot. Ez 25-26 gyereknél már nem akkora buli, ha önállóan még nem megy. De nyugodtan öltöztesd úgy ahogy eddig bevált nektek
5/9 anonim válasza:
Sehogy... En se fogom. Sztem rohadt meleg bentre a harisnya rovidnadrag kombo..
Csak sima rovidnadrag es kesz. Kintre bélelt naci. Ha meg hidegebb lesz,akkor bentre vekony hosszú nadrag es kintre ra az overall. Sima ügy. Zoknit rahuzni a nadragra es nem csúszik fel.
6/9 anonim válasza:
Fiúknak is láttam már legginget. autós, dínós stb. mintájút.Lehet kényelmesebb lenne mint a harisnya, lányon sem szereti.
7/9 anonim válasza:
Utolsó hol láttál? Sehol sem találok..
8/9 anonim válasza:
Én nem tudom hogy a mostani gyerekeknek mi ez a viselkedés hogy a harisnyanadrágot szoktatni kell. Az én gyerekemet nem hogy szoktatni kellett rá, ha nem ő kérte hogy had vegyen fel harisnyát mert fázik a lába, pedig ő nem is lány ha nem fiú. Már most nagy fiú és még mindig fel veszi a harisnyát.
9/9 anonim válasza:
Én meg eleve nem adok rá, mert ekcémára hajlamos a bőre, főleg télen, és a harisnya ront rajta. Vékonyabb melegítő és zokni van rajta télen bent, kintre meg felveszi rá az orkán nadrágot (alias pufinadrág).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!