Hogyan szoktassam napközben is a kiságyba?
4 hónapos kislányom eddig napközben babakocsiban aludt, tehát tologattam, sétáltunk. Sajnos a szülés szövődményeként gond lett a gerincemmel és eltiltottak a sétától, lépcsőzéstől néhány hétig. Napi egyszer egy órára el tudja vinni a nagymama hogy kint is legyen szegénykém, de a nap nagy reszében a lakásban vagyunk, ez azt jelenti hogy a kiságyban kellene aludnia, ami nem megy. Ahogy leteszem, azonnal ébren van. Nem alszik el pihenőszékben, Adamo hintában (hason alvó), sehol se csak a kocsiban.
Segítsetek kérlek, hogy szoktassam?
Köszönöm a válaszokat!
És ha ülsz és úgy tologatod, előre-hátra? Nekem pont pár hete tök jól megszokta ezt a babàm.
Így a kertben vagy esőben a teraszon is tud aludni. Én azért szoktam rá, mert ígx tudok olvasni is közben. Hangosan szoktam, és a beszéd segíti az elalvást, èn mrg haladok a könnyvel (plusz még jó levegőn is van). Egy parki pad esetében is működhet ha a Te feneked alá viszel párnát.
Nekem is az jutott eszembe hogy tologasd otthon.
Vagy légy türelmes. Eddig volt egy szokása, egy új szokás bevezetése nemmegy két nap alatt megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!