Ovis, bölcsis gyerekek anyukái. Hogy alakul a napotok?
Szeptemberben kezdi a lányom az ovit. Monoron élünk, a 18. kerben dolgozok majd 8-tól 16.30ig vagy 7-től 15.30ig. Vonatoznom kell sajna, egyelőre a jogsi kilátásban sincs, újra kellene kezdenem az egészet.
Ti hogy oldjátok meg?
Nagymama csak 1 van és messze meg még amúgy is aktív, így ilyen mama besegít opció nincs.
Kíváncsi vagyok hogy logisztikázzátok ezt ki.
Ovi 6-18ig van itt mellettünk.
Mennyi idő háztól házig az út?
Férjjel nem tudjátok megoldani? Egyik viszi másik hozza?
Hát átlag 30 perc az út, kb 20 vonattal meg 10 BKV.
Majd valszeg az lesz hogy a férjemmel egyeztetve, egyikőnk hozza, másikunk viszi vagy fordítva
Csak a vonat késésektől félek, állandóan az van.
Úgy van a munkaidőm, hogy fél 8-től 4-ig, férjemnek 8-tól 5-ig (de mindig tovább van bent sajnos). Reggel együtt idnultunk fél 7-kor vonattal, a városban a férjem vitte bölcsibe a gyereket, én meg mentem egyenesen a munkahelyemre, így mindenki beért időben. Délután én mentem érte, és vonattal haza.
Nagyszülők még nálunk is dolgoznak, úgyhogy ezt nekünk kellett megoldani mindig is.
Ősztől már nem kell vonatoznunk, az itteni oviba fog járni, és én is helyben fogok dolgozni, viszont így én viszem reggel is, és én megyek érte délután is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!