Vannak ma még ilyenek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kifejtem a fenti kérdésem. 19 éves lány vagyok és lassan születik egy kibabám aki örökbe lesz adva az anyagi gondok miatt, és legalább így egy szerető és odaadó családja lesz (természetesen nyílt örökbeadás lesz). Be is jelentkeztünk a bölcső alapítványhoz és ők segítenek szülőt találni a babának de mint kiderült a szülők akik egy babát szeretnének mert nekik nem lehet vagy nem úgy jött össze rengeteg pénzt fizetnek, hogy egy kisbabát kapjanak és mindenki tudja mennyi minden kell egy pici babának. Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nem tudok olyas valakit/valakiket akik babát fogadnának örökbe és szívből szeretnék? Nekem nincs szívem úgy oda adni azt a babát, hogy fizetnek érte. Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. okt. 30. 17:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nagyon érdekelne, hogy honnan vetted ezt az infót, hogy fizetnek a Bölcsőnél a várakozók? MI is ott állunk sorban, de én ilyenről nem tudok, sőt! A Budavári Zita tudomásom szerint el is zavarja azokat akik fizetni akarnak azért hogy hamarabb kapjanak gyereket.
2018. okt. 31. 15:01
 12/15 anonim válasza:
74%
Mi is nagyon szeretnénk kisbabát, már 2 éve várunk rá, de sajnos nem jön össze. 😟
2018. nov. 3. 02:18
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, most komolyan egy anonim oldalon kínálod a babát, mint valami tárgyat? Ez nagyon furi, ne haragudj.
2018. nov. 3. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ezt nem értem. Kinek fizetnek a leendő szülők? Neked valaki felajánlott pénzt?

Minden alapítvány támogatásokból tartja fenn magát. Ha senki nem fizetne nekik akkor miből tudnának működni?

2018. nov. 17. 09:02
 15/15 anonim válasza:
0%
Szia, irok üzenetet hasonló helyzetben vagyok én is..
2019. jan. 6. 14:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!