Hogyha én 21 éves vagyok, de a férjem már átlépte a 25öt, kaphatunk gyermeket?
Az utolsó válaszoló mondatait szerettem volna én is írni.
Az örökbefogadás erről szól.
11. vagyok, le lehet pontozni az ovicsopis agyi szintű anyuciknak, de nem mindegy hogy "21 vagyok és nem szülök mert tönkreteszi a puncim, ezért inkább készen akarom a gyereket", vagy "35 vagyok es 6 sikertelen lombikom volt".
NEM biztos hogy a kérdező így van vele, de akar igy is lehet, nem írta...csak rámutattam hogy nem mindegy!
Ennyire hajt a tatár? Olyan fiatal vagy,hogy lehet még be állt be a menstruációd.
On: Mindkét félnek betöltött 25 évesnek kell lennie.
Páromnak, aki elmúlt 30 amúgy, volt egy súlyos betegsége és azt mondták neki, hogy nem lehet gyereke, plusz nekem PCOSem van.
Szeretnénk, ha teljes lenne a családunk és nem érzem, hogy azért, mert csak 21 éves vagyok, nem lennék alkalmas az anyaságra.
Azt olvastam, hogy házaspárnál elég, ha az idősebbik fél múlt el 25, de egy Babaköszöntőben az orokbe.hu oldalon írta valaki, hogy meg kellett várni, hogy betöltse a 25-öt. De nem tudom a teljes történetet, ezért kérdeztem meg, mert lassan szeretnénk jelentkezni, legkésőbb egy év múlva.
Köszönöm azoknak, akik rendesen válaszoltak!
Akkor mivan ti szuperanyàk, ha esetleg úgy érzi, inkább befogad és segít egy olyan gyereken akiről lemondtak, ahelyett, hogy az amúgy is túlnépesedett földünkre szüljön.
Ehhez még társul, hogy valószínű nehezen esne teherbe. Nem mindenki olyan önző és korlátolt, hogy csak azt a gyereket tudja a sajátjának mondani akit ő szült meg.
Kérdező, sok sikert, nyugodtan jelentkezzetek már most, ha évekig tart a várakozás már te is 25 leszel addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!