Hogyan tudnám elmondani közeli hozzátartozóimnak, hogy örökbe szeretnénk fogadni egy babát vagy egy néhány éves gyermeket szülés helyett?
Valahogy úgy érzem, taszít a szülés.
És olyan jó volna ha úgy lehetnénk szülők a párommal, hogy egyikünk sem szenvedett. (Itt a szülésre gondolok).
Egyébként, szép dolognak tartom az örökbefogadást.
Milyen szenvedésre gondolsz? A párod mitől szenved?
A szülés nem kínpad, kicsit el vagy tájolva.
😂 😂 😂
Neked fogalmad sincs a szenvedésről... Megszülni egy nap, felnevelni meg egy élet! De ha te mindent készen szeretsz kapni, és kicsit sem "szenvedni" érte, akkor fognak még meglepetések érni a gyerekes létben!
Kakis pelust, hogy fogsz cserélni?? Az nem taszít?? Vagy ha rádbüffent egy kiadósat?? A néhány éves gyerek is képes bokáig fosni magát, ha elkap valami vírust!
Komolyan nálad ez hogy fog működni?? Eléggé elrugaszkodott gondolataid vannak!
Tudom, hogy mi a szenvedés. Viszont úgy gondolom, hogy ez választható. És azt a fajta úgymond szenvedést, amivel járna, vállalnám.
És igen a pelenkáját is képes lennék kicserélni...
És a szülés fájdalmára gondoltam, hogy egyikünk sem szenvedett.
A párom férfi és nem szül, viszont apává válik. Én nő vagyok, nem szülök, és anyává válok.
Ez a ti döntésetek, csak kettőtökre tartozik.
És ahogy látod, már itt értetlenkednek vadidegenek, hogy miért nem akarsz szülni.
Akkor szerinted a rokonság hogy állna hozzá???
Ha jót akarsz magadnak, nem mondod el nekik a terveteket.
Majd ha már örökbe fogadtatok, akkor el lehet mesélni. De addig el fog telni néhány év, és fogod kapni rendesen, hogy miért nem szülsz. És nem, nem fogod tudni meggyőzni a családot, úgyhogy inkább ne is kösd az orrukra!
Ez jó! Kell a gyerek, de szülje meg valaki más! 😊
Menj Amerikába, ott lehet kívánságműsort játszani. Ha van valami, amit soha nem bíznék másra, akkor az ez!
De te tudod! Csak ugye tisztában vagy vele, hogy aztán ciki visszaadni a gyereket, hogy jaj te mégsem erre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!