Jogos, hogy a gyámhivatal elakarja venni a gyerekeket?
Húgomnak van két gyereke, egy 3 és egy 4 éves. A probléma az, hogy a gyámhivatal folyton rá van szállva, plusz a gyerekek apja, aki arab. Mindig elakarja vetetni. Húgom apámmal él és a családdal egy nem túl nagy panel lakásban. A nagyobbik gyerek apámmal, a kisebbik húgommal egy ágyban. Van egy gyerekágy amiben egyik sem akar aludni. A falak összevoltak firkálva, amire felszólítottak minket és le is lett festve. Erre előjöttek most ezzel, hogy a gyerekeknek külön ágy kell, és vegyünk az amúgy se nagy házba, meg egy gyerek ágyat...amiben persze senki se akar majd aludni. Ma bementek húgomhoz az iskolába, hogy hagyja abba és dolgozzon, holott előtte ők ajánlottak, hogy tanuljon meg valamit és mellette keressen munkát.
Továbbána határidőt péntekre adták meg, ha nincs meg az ágy...elveszik a gyerekeket. Nem mondom, hogy gazdagok vagyunk, de hiányt sem szenvednek a gyerekek. Valamint, mint kiderült, elvennék őket gyermekotthonba, a gyerekek képeit már ezelőtt egy gazdag családnak mutatták, akik pedig egyből örökbe is fogadnák...Így felgyorsítva a dolgokat.
Kérdésem az lenne, hogy ez most így jogos, hogy egy ágy miatt, elveszik a gyereket a családtól, anyjától és egyből odaadják őket vadigeneknek?
11/12
Bocs, hogy telefonról saját es öcsém ügyeit intézve nem volt se kedvem, se időm jobbra. Nem hivatalos vagy bármiféle komolyabb szöveg írására igyekeztem. Szimplán a hirtelen és váratlanul jött infókat próbáltam bepötyögni. Hivatalos papírt meg szívesen küldök neked privátban - ha lehet - a feljelentésről, ha ez negnyugtatná pici szíved.
Jaj angyalom dehogy jársz te egyetemre.. ha olyanok a körülmények, akkor elvehetik, de ez nem az. A gazdag családnak mutogatják - hangosan felröhögtem. Most vagy a ‘hugod’ kamuzik, vagy te, vagy tényleg a gyámhivatalosok nem azok csak apuka küldte őket.
Másik: arab apuval az első gyerek után hol laktak? Azt írtad a nagyobbikat epvették egy időre. Hogy lett a másik gyerkőc? Olyan furamura a sztorid, hogy csak na..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!