Hogy lehet az hogy egy 2002-es november 17-ei ultra hangos képen rajta vagyok miközben 2003. 09.19-én születtem? .
Hát, az tuti, hogy nem te vagy rajta! De biztos a tiéd a kép?
Családi sztori, hasonló... A nő halála után találtak egy terhesgondozási kiskönyvet, és a tiedhez hasonlóan nem állt össze a kép. Kiderült, hogy a nőnek a szülése előtt volt egy terhessége, ami nem maradt meg. De csak a férje tudta, később a gyerekeinek nem mindegy mondta el.
Másik lehetőség: nem volt jól beállítva a számítógépen a dátum az ultrahang idején.
A legvalószínűbb magyarázat, hogy a kérdésedben lévő két állítmány közül az egyik nem igaz.
Amennyiben tényként kezelünk mindent amit a kérdésedben állítasz úgy a következő elméleteket tudom elképzelni:
1.Anyád időutazó és pár hónapot visszautazott az időben ultrahangra.
2.A terhessége idején sztázisba helyezték, majd hónapokkal később kiolvasztották.
3. Az ő terhessége 12 hónapig tartott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!