Elvesztettem a munkahelyem, mi lesz így az örökbefogadással?
Figyelt kérdés
Őszintén elmondtam az örökbefogadási szándékaim a munkáltatómnak, erre az lett a reakciója, hogy január 1-től fel is út, le is út. Természetesen elkezdtem azonnal munkát keresni, de nem egyszerű a régiónkban. Még csak most vagyunk bejelentkezve a TEGYESZhez, mekkora probléma ha épp álláskereső vagyok? Férjem dolgozik, van egy lakásunk, amin már nincs sok hitel, beleforgatjuk a hamarosan lejáró 2 lakástakarékot is, tehát anyagi gondok szerencsére nincsenek.
Vagy próbálkozzunk inkább azután, hogy találok újra munkát?
2017. dec. 12. 11:08
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást!
2017. dec. 12. 16:44
12/13 anonim válasza:
Erdemben nem tudok sajnos hozzaszolni a kerdeshez, de rettenetes bunkosag volt toluk hogy kirugtak...
Oszinten drukkolok hogy sikeruljon minden ettol fuggetlenul is!
13/13 anonim válasza:
Ha a párod fizetése megfelelő nem lesz gond ;) Nekem sem volt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!