Jelenleg 61-dikek vagyunk az örökbefogadási listán. Kb mennyi idő míg kapunk gyereket?
Még a határozat nincs meg.
A kor 0-2 ig magyar,nem nem lett meghatárotva,kissebb egészségi problémával
Off
Az milyen már, hogy csak lány csecsemőt akar, a fiút nem fogadta el???? Ha saját gyereke lett volna, ott hagyta volna a kórházban, mert nem megfelelő a neme? ??? Baxus, ilyen embernek nem is adnék gyereket.
11-es
Hát van aki kiköti,hogy csak lány gyerek kell,egészséges,csak magyar.
Én nem ítélem ezért el .
Mi úgy gondoltuk,hogy még a 2 éves is elég kicsi és hozzánk tud nőni.
Mi nem kötöttük ki fiú vagy lány legyen.
Szinten off, van aki nem közi ki a baba nemet mégis csak lány vagy fiú gyerekre kap határozatot...
Mi kifejezetten szívesen figadtunk volna testvéreket, de a határozatba nem engedtek.
15-ös nem volt kikötve,hogy csak magyar legyen?
Ez így furcsa mert olyan lenne mintha nem tartanák tiszteletbe az örökbefogadókat.
Nem értsétek félre ez nem rasszizmus csak azt mondta a pszichológus is,hogy úgy jelöljük be pl a betegségeknél amivel meg tudunk birkózni.Na
Szinten off, van aki nem közi ki a baba nemet mégis csak lány vagy fiú gyerekre kap határozatot...
Mi kifejezetten szívesen figadtunk volna testvéreket, de a határozatba nem engedtek.
Érdekes. Mi az, hogy csak x nemű gyerekre kap határozatot? Fiút tud majd nevelni, lányt nem? Röhej. A pszichológus azt hogy tudja megallapitani, hogy egy lánynak rossz szülei lennének, mse egy fiúnak tökéletesek? A testvér dolgot még csak-csak el tudom képzelni, hogy valahogy lehet rá tesztelni, de a nemet? ???
Azt értem, ha valaki azt mondja, csak magyar gyereket akar örökbefogadni, hiszen egy kinai/afrikai/roma/akármi gyereknek nyilván más a kulturális háttere, azt a magyar szulonem nehéz vele megismertetni. Azt is értem, ha egészségeset akar. Azt nem, hogy kikoti milyen nemű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!