Miknek kell megfelelnem? Sürgős!
ez nagyon összetett, de kb ugyan annak mint ha simán örökbe szeretnél fogadni.
tehát:
-családi helyzeted
-anyagi helyzet (munka, bevétel)
-lakáskörülmények(meg van adva egy minimum nm aminek a babára kell jutnia, fűtés, víz, áram megoldva)
légzésfigyelő nem létszükséglet de kelleni fog:
-fekhely matraccal
-tápszer
-megfelelő mennyiségű és az időjárásnak megfelelő babaruha, textilpelus, ágynemű, pléd
-cumisüveg
-popsikrém, fürdető, k vitamin d vitamin,(de ezeket a gyerekorvos írja fel, nem tudom te megkapod-e így gyerek nélkül) orrszívó, lázmérő
De arra készülj fel hogy a védőnő és a gyerekvédelmis is többször meg fog látogatni.
ember... volt 9 hónapod, hogy ezt átgondold... ha érezted, hogy nem megy, miért engedted elvinni a kórházból????
Tudom, hogy te gyereked, de aki várt rá, a szíve fog megszakadni :( Nem szabad játszani a másik emberrel...
3-as! Aki várt rá, pontosan tudta, hogy 6 héten belül visszavehetik tőle. A kérdezőnek meg joga volt 9 hónapot tévedni, és most visszakapni a gyereket. Nem hinném, hogy ez játék lett volna.
A gyereknek meg joga van a vér szerinti anyjához/családjához.
Köszönöm a segítséget:)
3-as az elso pillanattól akartam a babat de a körülmények nem ugy alakultak az utolso időszakba, ahogy kellett volna.
4-es köszönöm neked is.
És gyógyszerek amiket felírnak
Meg tudás.. pl hűtőfürdőt csinálni humánusan ha lázas, fulladás esetén teendők, nem összevissza etetni, itatni mindennel, hasfájásra popsiütögetés, espumisan, napirendet tartani, stb stb stb
nyilván tudta... de akkor se lehet fagyos szívvel állni egy babához, akit évek óta vágyott és most ott van a kezében...
kérdező, miért mentél akkor bele az örökbefogadásba? miért engedted? Elvihették volna nevelőszülőkhöz és mikor összeszedted magad, visszakaphatod. De ez... ez kegyetlenség.Nyilván érthető a te oldalad, hisz a te gyereked. De én most azt az ismeretlen nőt és férfit rettenetesen sajnálom.
Az örökbeadàssal foglalkozó alapitvány, illetve a TEGYESZ nem adott hivatalos választ?
Az örökbefogadó szülőknek minél hamarabb szólni kellene..
A védőnő mindent meg fog mondani, barátkozz össze vele.
Mit kell tenned? Kitartani, harcolni a gyerekedért, ennyi.
És nem hallgatni senki másra, aki "sajnálja az örökbefogadókat".
Kisfiú, kislány? Hogy hívják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!