A magzatvédők miért jönnek állandóan ezzel, hogy aki nem akarja a gyerekét, az adja örökbe?
Tudod te, hanyan sikeresen eltitkoltak es masnak oromet szereztek?
En nem ugyan, de minden tiszteletem, aki megteszi az abortusz helyett.
szerinted olyan egyszerű feldolgozni azt, hogy a saját anyjának nem kellett? én ismerek ilyen embereket, és hát nem igazán boldog az életük. de biztos a másikra is van példa.
Egyébként nem ez volt a kérdés témája, hanem, hogy mégis hogy kiviteleznétek ezt az egészet? nem értem, hogy lehet ezzel csak úgy dobálózni, mintha olyan egyszerű lenne. először is, hova bújna 9 hónapig? nincs olyan munkahely, ahol ezt meg lehetne tenni. Ezenkívül nem gondoljátok, hogy az örökbeadás szintén olyan tüneteket válthat ki az anyukából, mint az abortusz? hogy rágódik rajta, hogy mi lett vele, hogy biztos utálja, amiért örökbe adta, stb. mindamellett, hogy így még meg is bélyegzik, mivel mindenki tudja, hogy mit csinált. a terhesség testre való negatív hatásait már meg sem említem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!