Afrikai éhező gyermeket hogy/hol lehet örökbe fogadni?

Figyelt kérdés
Keresgéltem, de csak jelképes örökbefogadást találtam és én nagyon szeretnék örökbe fogadni egy éhező kisgyermeket.

2015. szept. 5. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Fogadj örökbe egy éhező cigány kisgyereket.
2015. szept. 5. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
miért muszáj afrikainak lennie?
2015. szept. 6. 00:05
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Jelenleg Magyarországon nincs lehetőség örökbefogadni gyereket Afrikából. Sőt úgy tudom egyáltalán külföldről sem lehet, csak itthonról.
2015. szept. 6. 17:34
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Magyarországon is vannak éhező kisgyermekek, és mivel úgy látom, bőrszín tekintetében elfogadó vagy, nyilván szívesen vállalsz egy kis cigánygyereket is. Ugye???
2015. szept. 7. 09:04
 5/13 Nuvolyna válasza:
73%

nem hiszem, hogy ugyanaz lenne, mivel a cigánygyereknek itt a rokonsága, akik nagy valószínűséggel előbb-utóbb megtalálják, és vagy visszacsábítják, vagy az örökbefogadót kezdik el lehúzkodni. Afrikából (vagy más 3. világból) származó kisgyerek esetén ez feltételezem jóval nehezebb...

Ennek ellenére a külföldi örökbefogadás már szinte lehetetlen, Kérdező, olvass utána. Az országok elsősorban a belföldi örökbefogadást preferálják, így sokszor ki is futnak abból az időből, amíg valakit épségben át tudsz szoktatni egy másik kultúrába/világba.

2015. szept. 7. 10:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira ragaszkodsz, hogy afrikai -gondolom, kifejezetten fekete- legyen, akkor talán letelepedhetsz Afrikában, és egy idő után, mikor már jól beilleszkedtél az ottani kulturába, akkor ott biztos, hogy meg tudod tenni.

Azt nem értem, hogy miért kell éhezőnek lenni.

2015. szept. 7. 17:47
 7/13 anonim ***** válasza:

annyit tudok, hogy egy kis időt kint kell tölteni vele afrikában, mielőtt hazahozzák.

(tesóm beszélt egy ilyen családról, ők egy kislányt fogadtak örökbe kintről. bár ők eleve tehetősek, és nem is MO-n laknak már)

2015. szept. 28. 19:23
 8/13 anonim válasza:
0%
Keress egyet a cigány kanyarba.
2015. okt. 3. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
suttyó...
2015. okt. 3. 23:11
 10/13 verde válasza:
Menj el röszkére vagy a horvát határhoz, ott egy rakat afrikai migráns még válogathatsz is.
2015. okt. 5. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!