Örökbefogadott kamasz gyermekem felvette a kapcsolaton Facebookon testvérével, követeli, hogy segítsük anyagilag testvérét, mit tegyek?
Nem nélkülözünk, de nem is dúskálunk a javakban,átlagosnak jellemezném az anyagi helyzetünket.
Alkalmanként úgy gondolta a fiam támogassuk testvérét 20000- 50000 Ft- al,,mert kötelességünk szerinte.
Közöld, hogy nem a kötelességetek, főleg ennyivel támogatni. Ez rengeteg pénz.
Nem lehet, hogy a tesó piszkálja és beszéli tele a fejét azzal, hogy segítenie kell? Vigyázzatok, nehogy valami hülyeségre is rávegye, pl. lopás.
nekem még az is eszembe jutott, nem-e a vér szerinti szülők biztatják a tesót, hogy kérjen pénzt...
mennyi idős a testvér? találkoztatok már vele, vagy csak ők ketten beszélgetnek a face-n?
én is örökbe fogadó vagyok és tudom, hogy van testvére a fiamnak, de ők még picik, így ilyen problémám sok év múlva lehet csak, én azt mondanám, hogy hívja meg vacsorázni, esetleg ebédelni, nyugodtan ehet nálatok, de pénzt nem adnék a kezébe, mert ki tudja mire költené , lehet tényleg a szüleinek kéne piára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!