Lemondhatok e a gyerekemről?
Ahh vagy úgy.. Hát ha az anyukát feleségül veszik és az új férj örökbefogadja a gyerekedet, akkor igen, azzal együtt lemondasz róla és az új apuka lesz a gyerektartó. Akkor is ha esetleg később elválnának..
Ilyen egyszerűen nem lehet kibújni a gyerektartás alól.
nem, a gyerekről nem lehet lemondani. nem egy könyv basszus, gondolkozzál már!!! ha annyira mindent megtudsz adni neki, akkor nosza, kérd a bíróságot, hogy hozzád kerüljön. vagy ha erre nem vagy alkalmas akkor tessék csak csengeti anyukának, hisz ő megy el a boltba ételért, ő fizeti a rezsit, ő veszi meg a ruhákat, stb...
egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, lemondani nem lehet gyerekről csak örökbeadni. ha az anya nem adja örökbe, akkor csak és kizárólag az anya új férjének (élettársnak nem, házasság kell hozzá), lehet örökbeadni ha ő szeretné!
Sajnos nem vagyok alkalmas mert sokat dolgozok és nincs segítségem én nem vagyok alkalmas.
De ő se hidd el, az anyjáéknál lakik van két bátyja a munkának még a fogalmát se tudják, de ha van egy kis pénzük azt rögtön alkoholra meg drogra költik anyósomat meg is verik ha nem tesz az asztala ételt, és a volt páromtól is elkérnek mindent ő meg oda is adja nem gondol a holnapra vagy az azutáni napra se a gyerekre akkor elárulom sokszor villany sincs meg gáz se én próbáltam a páromat kicsit okosítani de nem hogy meghallgatott volna hanem nekem támadt mert hát csak ennyit kértek meg annyit ez nem sok na mindegy ezért mentünk külön és a szívem szakad meg hogy a gyerekemnek ott kell felnőjön ott amit lát az nem lesz egy példamutató élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!