Hol találhatnék nehezebb sorsú gyermeket aki mentorálhatok?
20 éves egyetemista lány vagyok. Mostanában rengeteg önfejlesztő könyvet olvasok és úgy érzem átadhatnám a tapasztalataimat fiatalabb nehezebb sorsú embereknek.
Alapvetően túlteng bennem a segítőkészség, szívesen foglalkoznék gyerekekkel, jó nevelést kaptam, élettel-teli energiabomba vagyok aki általánosan pozitív hatással bír a körülötte levőkre.
Szóval arra gondoltam hogy szívesen szárnyaim alá vennék egy gyereket, akinek segíthetek a tanulásban, átadhatom neki a tapasztalataim, elvihetném játszani, akár ételt is vennék neki vagy ruhát. Mire iskolába kerül akár a tankönyveihez is hozzájárulnék, kicsit levenném a terhet a család válláról. Pozitív érzéssel töltene el, ha valakinek a példaképe lehetnék, hiszen így tudnám én is a legjobbat kihozni magamból, hogy megfeleljek a rólam alkotott képnek.
Ismertem esetleg olyan nehezebb sorsú családot, egyedülálló szülőt akinek jólesne a segítségem? Jóravaló emberekre gondolok akik nem csak rám akarják sózni a gyereket, hanem tényleg a kicsi szempontjait tartják szem előtt. Ha már egy embernek tudnék segíteni is kicsit jobbá tenném a világot úgy érzem. Előre is köszönöm a segítséget!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!