Egyedülálló meleg férfiként gyereknevelés?
Hali!
Engem anyum egyedül nevelt fel, viszont sosem volt hiányérzetem. Nekem ez volt a természetes. Így szoktam meg és kész.
Hiányérzet akkor alakul ki, ha az ember tudja, hogy elvárhatna valamit, de nem kapja meg. Pl. ha a többiek karácsonykor kapnak ajándékot de Te nem. Ilyenkor irigy vagy. Viszont én nem tudok róla, hogy karácsonykor a muszlim anyukák gyerekei tömegesen sírnának és zokognának mert karácsonykor nem kapnak semmit.
Azért nincs hiányérzetük, mert nekik az a természetes, amiben felnőttek. Nekem meg ez.
Engem is egyedül és rettentő nagy hiányérzetem van/volt.
Szükségem lenne egy apára. Féltékeny vagyok az osztálytársaimra, akiknek olyan joarc apukajuk van, amikor náluk vagyok, azt kívánom bárcsak nekem is lenne egy ilyen jofej apukam, de nincsen. Es hatalmas hiányérzetem van, bar anyukám mindent megad nekem, megis van.
Kedves 33-as!
Értem. Nos, akkor ez egyénfüggő. Mármint a hiányérzet.
Miért ne kaphatnék? Ki mondta hogy a gyerek kiskutya?
Kérlek legközelebb a kérdésre válaszolj, köszi!
Meleg vagyok és van 2gyerekem, mind a kettő teljesen normális és egészséges. Melegnek születünk, nem pedig a társadalom formál! Ilyen buta, suttyó-bunkó alpári embereket kéne kitaszítani a társadalomból, mint te!
19 f
Kedves 37-es!
Én is őszintén sajnálom, hogy Te ilyen lettél. Sajnálatos, de az emberek jelentős része képtelen elfogadni ha valaki nem mindenben olyan mint ő, hanem valamiben esetleg különbözik.
A tolerancia az intelligens, művelt emberekre jellemző. Te sajnos nem tartozol közéjük. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!