Ha úgy döntenék, hogy örökbe adom a babát, azt mennyivel előtte kell eldöntenem?
Szia!
Mi is örökbefogadó szülők vagyunk,nyílt örökbefogadás útján lettünk szülők.Már a szülés előtt is eldöntheted, de utána is.Ha az örökbefogadás mellett döntesz és a nyíltad választod,én kisebb alapítványokat javaslom.A kicsik is nagyon profik.Te válassz szülőket ne az alapítvány!
Akármikor.dönthetsz igy.
De azért gondoldd meg. Hátha mégis megtartanád. Hátha volna rá valami lehetõség. Az lenne a legjobb, ha nálad maradna, de ugyebár nem ismerem a helyzeted. És ha tényleg úgy érzed, hogy nálad nem lenne jó helyen, add örökbe. Akárhogy is döntesz, remélem a legjobb lesz a babának.
Szia! Jól írták előttem, szülés után ráérsz ezügyben dönteni, sőt, szerintem jobban is tennéd, ha csak akkor tennéd. Egyrészt nem tudhatod, mit hoz ki belőled a megszületése, és ez egy életre szóló döntés, nagyon meg kell fontolni, és nem lenne jó, ha később esetleg folyton azon gondolkodnál, mi lett volna, ha nem döntesz elhamarkodottan.
Másrészt sajnos sok esetben az is befolyásolja az anya döntését, hogy már terhesen ott sertepeltél körülette egy kedves örökbefogadó pár, és végül úgy érzi, nem teheti meg velük, hogy meggondolja magát.
Ha végül úgy döntesz, örökbeadod, először gondold végig, nincs-e valaki a családotokban (vagy az apa családjában), aki szívesen örökbe fogadná a kicsit.
Ó Te szegény lány.
Azért ezt gondold át rendesen, mert már nem fogod tudni visszacsinálni, és szinte biztos hogy megfogod bánni később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!