Gyógyszert szedek. Próbálkozás előtt mennyivel kell abbahagyni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha lassan babát szeretnénk, akkor ha pl. most abbahagynám a gyógyszert, egyből lehet próbálkozni, vagy kell 1-2 hónapig másképp védekezni, hogy kiüröljön ?2014. aug. 31. 22:06
1/9 anonim válasza:
Minimum 1-2, de inkább 3 hónap, ennél már csak jobb a 6, illetve 12. :) Attól is függ, hogy beáll e a szervezeted utána normálisan, ha igen, mennyi idő alatt, stb. Nekem azonnal beállt pl, de barátnőm még fél évvel a gyógyszer után is attól szenvedett, hogy nem tudta megmondani, milyen hosszúak a ciklusai, mert tök változó volt.
2/9 anonim válasza:
Én egy hónapot vàrtam, abbahagyàs utàn nekem megjott pontosan.
3/9 anonim válasza:
Én abba hagytam és rögtön probálkoztunk. Elsőre összejött. Az orvosom szerint nem kell várni, lehet de nem kell. 41hétre született makk egészséges és mára már 2éves a fiunk. Most szintén igy csináljuk a kistesóját.
4/9 anonim válasza:
Mi abbahagyás után egyből belekezdtünk :) de én előtte megkérdeztem a nőgyógyászom,mert Nuvaringet használtam,azt mondta abbahagyni és próbálkzoni,nincs más teendő :) nekem egyből beállt a ciklusom,most 3.hónapja,hogy próbálkozunk.
5/9 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy a mai fogamzásgátlók már pár nap alatt kiürülnek. Ennek ellenére mi mindrgyiknél vártunk 3 hónapot, bár nekem is egyből beállt a ciklusom.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi! én már nagyon szeretnék, férjem vacillál, de amint rábólint, azonnal szeretnék próbálkozni :)
2014. szept. 1. 08:10
7/9 anonim válasza:
Nem kell várni egy hónapot sem! A fogamzásgátlók pár nap alatt kiürülnek. Tavaly május 3-án abbahagytam, 6-9 között volt meg a megvonásos. A hó közepén próbálkoztunk és hála Istennek meg is fogant a kisfiunk. Június 6-án pozitív lett a tesztem. Januárban szültem, teljesen egészséges lett. Most már lassan 8 hónapos ügyes, okos kisfiú!
8/9 anonim válasza:
Lehet azonnal, söt az elsö gyogyszermentes honapban nagyobb az esely, hogy rögtön összejön, amennyiben nincs PCOsod, ahogy nekem volt. Mas okbol hagytam abba a gyogyszert, majdnem 1 evig nem jött meg, 6 honap utan derült ki, hogy a gyogyszer es a taplalkozas, amit folytattam jopar cisztat eredmenyezett a petefeszkemen, es nem erett meg rendesen a petem. Eletmodvaltas utan teljesen helyrejöttem, de ha a baba miatt hagytuk volna anno abba, akkor meg egy jo darabig csalodassal teltek volna a tesztelös napok. Szoval en a helyedben mindenkeppen azonnal probalkoznek, de ha nem all be a ciklusod mar az elsö 1-3 honapban, es nem a baba miatt, akkor hüvelyi ultrahangra menj el mindenkeppen a nögyogyaszhoz.
9/9 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a tanácsot!
2014. szept. 1. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!