Jól érzékelem, hogy az örökbefogadókat mindenhol köztisztelet övezi?
Igen. Mi kettőt fogadtunk örökbe, valamiért még mindig elismerően kezeli azt, aki megtudja.
Igazából nem értem, miért, de kicsit kompenzálja azt a sok gázos dolgot, amit szintén miattuk kaptunk.
De életem legjobb döntése volt.
#2-es:
azt hogy feltétlenül jó szülők az erősen kétségbe vonnám csak azért mert átmentek a teszteken... Sajnos saját környezetemben is látok olyat aki gyönyörű volt a kirakatban, amíg vártak a babára... Azóta meg apuka részegen megy a gyerekér az oviba, mást se hallani a lakásból, mint a gyerekkel való értelmetlen üvöltözést, és nem is látok mást, mint hogy a gyerek csak azért kellett, hogy meg legyen a nagy ház, meg nagy autó mellé a társadalom által elvárt nagy családi idill is...
Ettől függetlenül minden tiszteletem az örökbefogadási procedúrán átesett szülőknek! Legtöbbje tényleg minden tiszteletet megérdemel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!