Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Jól érzékelem, hogy az örökbef...

Jól érzékelem, hogy az örökbefogadókat mindenhol köztisztelet övezi?

Figyelt kérdés
Általában jó szülők, vagy van köztük igen sokféle ember?
2014. júl. 6. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudom. ez nem tisztelet kérdése, ha nem lehetne gyerekem örökbe fogadnék egyet és kész. Ha valakinek van saját de anyagilag megengedheti hogy árva gyereket felnevel, az szép dolog. de újszülött babát nagyon nehéz örökbe fogadni, évekig kell rá várni.
2014. júl. 6. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem ezt senki sem hirdeti. De igen szerintem megérdemlik a köztiszteketett is. Biztos,hogy jó szülők mivel egy csomó vizsgán meg kell felelniük ahhoz hogy örökbe fogadhassanak, míg gyerekcsináláshoz nem kell semmi csak tenni nem kell ellene.
2014. júl. 7. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen. Mi kettőt fogadtunk örökbe, valamiért még mindig elismerően kezeli azt, aki megtudja.

Igazából nem értem, miért, de kicsit kompenzálja azt a sok gázos dolgot, amit szintén miattuk kaptunk.

De életem legjobb döntése volt.

2014. júl. 9. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:

#2-es:

azt hogy feltétlenül jó szülők az erősen kétségbe vonnám csak azért mert átmentek a teszteken... Sajnos saját környezetemben is látok olyat aki gyönyörű volt a kirakatban, amíg vártak a babára... Azóta meg apuka részegen megy a gyerekér az oviba, mást se hallani a lakásból, mint a gyerekkel való értelmetlen üvöltözést, és nem is látok mást, mint hogy a gyerek csak azért kellett, hogy meg legyen a nagy ház, meg nagy autó mellé a társadalom által elvárt nagy családi idill is...

Ettől függetlenül minden tiszteletem az örökbefogadási procedúrán átesett szülőknek! Legtöbbje tényleg minden tiszteletet megérdemel!

2014. júl. 25. 22:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!