Ti Magyarországon élve fogadnátok örökbe fekete vagy ázsiai babát?
Attól függ. Egy kelet-mo-i faluban lakva nem. De pl. itt Bp-en fel sem tűnik senkinek, hogy valaki fehér, fekete, sárga vagy milyen. Teljesen természetes itt ez a dolog, úgyhogy természetesen itt élve mindkettőre igen a válaszom.:)
Szerintem nagyon aranyosak az ázsiai és afro-amerikai babák/kisgyerekek!:)
utolsó előtti: azt a szót, hogy "fekete" egy rendes ember nem használja szerintem! gusztustalan megnevezés.
egyébként gondolom, nem éltél még az USA-ban, nem jobb, mint Magyarország, én éltem ott:)
Valóban, az USA-ban nem éltem, de úgy tapasztalom, hogy afro-amerikai nem él Magyarországon. Ezért gondoltam, hogy jó nekik a hazájuk, Magyarország helyett.
Ha éltél az USA-ban, elmondanád, hogy ott milyen jelző volt az illendő egy színes bőrűre, aki egyébként fekete színű volt?
Semmilyen rossz szándék nem vezérelt, amikor azt mondtam, hogy fekete. Még ha n.ig.ge.reztem volna, azt mondom jogos a felháborodásod.
Csak, hogy tudd, Angliában élek, a szomszédom egy fekete házaspár. Arról már nem is részletezném, hogy mennyiféle etnikum él ebben az országban. Ha rasszista lennék, ez nem nekem való hely lenne. :)
Na, de hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, fogadnék örökbe fekete, vagy ázsiai babát.
16-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!