Véletlenül találkoztunk kisfiam örökbeadó anyukájával, mi legyen a későbbiekben?
Újszülöttként fogadtuk örökbe, látott képet már a vér szerinti anyukáról és felismerte Őt mikor véletlenül találkoztunk és váltottunk néhány szót.
Megpuszilta a vér szerinti anyukáját miután közölte vele, hogy felismerte a képekről és azt mondta, hogy szeretlek.
Mikor búcsúzni kellett a későbbiekről beszélt, hogy reméli majd találkozhatnak újra.Itthon lelkesen, boldogan mesélte a férjemnek a fiunk a találkozást.
Kisiskolás gyerekről van szó.
Támogassam a későbbi találkozásokat?
Tudtam, hogy ilyesmire sor fog kerülni, de nem hittem, hogy 9 évesen.
7 válaszoló!
Nyílt örökbefogadás volt, találkoztunk is annak idején természetesen, de a későbbiekben néha érintkeztünk csak emailben, telefonon.
Úgy tudom másoknál is hasonló a nyílt örökbefogadás, mi tűnik ebben kamunak?
Nem Ő tolakodott, miért kellene bármiből kiszállnia.
Azt nem tilthatom meg, hogy az utcára ne menjen ki többé.
Szerintem is hátrányos lenne megkérni az anyukát, hogy most akkor szálljon ki végleg. Nemcsak azért, mert nem ő toppant be vagy mert egy városban élnek (ha jól olvasom), hanem egyáltalán azért, mert eddig is kapcsolatban voltak a Kérdezővel és mert a gyerkőcöt is érdekli, ki a vérszerinti anyja. Ez nem egy frissenszült történet, amin csak a jövőbe nézve lehet alakítani (ti. hogy tartsuk-e majd a kapcsolatot vagy sem), hanem itt már van 9 évnyi "közös" múlt: beszéltek egymással, képeket cseréltek, gondolom normális viszony volt az anyukák között stb... Ezt nem lehet egy ecsetvonással elintézni és senkinek nem is származna belőle semmi előnye.
Szóval én ezt biztosan nem választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!