Mit éreznek azok a gyerekek később, akiket azért adtak örökbe, mert a vérszerinti anyukájuk nem tudta felnevelni őket?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel született meg a fiam, de az előző kapcsolatomból fogant, akivel családot terveztünk. Később kiderült, hogy a volt párom agresszív természetű és ezért elhagytam. Ekkor már nem lehetett abortuszra mennem, így az örökbeadás mellett döntöttem, mivel anyagilag egyedül nem bírnám és senki segítségére nem számíthatok, ráadásul a mostani párom miatt sem tarthattam meg, mivel nem tudta volna sajátjaként elfogadni és szeretni, de azt is hozzátette, ez az én döntésem. Valójában számomra is csak teher lett volna ebben a helyzetben, hiszen dolgoznom kell a megélhetésért. Viszont ebben a helyzetben a babának is ez a legjobb. Az érdekelne, hogy a későbbiekben ez mennyire viseli meg a kicsit? Hogyan fog gondolni erre? Mennyire fogja befolyásolni az életét? Hogyan gondol majd a vérszerinti szüleire? Személyes tapasztalatok, vélemények, bármit szívesen veszek, ami ehhez kapcsolódik! Előre is köszönöm a válaszokat!2014. jan. 9. 20:13
12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a 4-esnek különösen!
2014. jan. 22. 23:15
13/15 anonim válasza:
Nekem apám sosem bocsátotta meg az anyjának, h átmeneti gondozásba adta (tehát még csak nem is örökbe). Ennek alapján én azt javaslom, h próbáld meg a nyílt örökbeadást és éreztesd a gyerekkel, h szereted. Egyébként miért nem átmeneti gondozásba adod?
14/15 anonim válasza:
Van ennek bármi jelentősége??? (most)
A TE életedre akaratlanul is rányomja a bélyegét, és a gyermekére is.
Ha nem is nyilt dolgokban, de későbbiekben, tanulásban, párkapcsolatban, sokmindenben előjön majd...
Eldobtak, eldobtam, ez az alapszitu, és ez nem változik.
Sajnos... Kitarás...
15/15 A kérdező kommentje:
Amazing !
I just got 3500 RP code for totally FREE ! Come and download code too
>> rppointsfree.com <<
2014. jún. 30. 02:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!