Egyedülállóként sikerülhet az örökbefogadás?
Az álláspont az, hogy családokba adnak gyermeket.
De ha Terry Black tudott örökbe fogadni, lehet esélyed neked is.
Szia! Igen, én tudok ilyen esetekről. Általában előnyben részesítik a párokat, de nem lehetetlen, és vannak esetek, amikor kifejezetten jó, ha egy egyedülálló nő fogad örökbe (pl. egy olyan gyereknél, akit az apja molesztált).
Viszont azért érdemes előre felkészülnöd a nehezebb szitukra, mert egyedül nevelni egy gyerkőcöt nyilván nem könnyű, én azt látom, hogy az „apai fegyelem” hiánya sokszor igen nehéz a gyereknek és az anyának is. De ha van segítséged, illetve a családban olyan férfit is lát a gyerek, akire felnézhet, az jó.
Nemrég voltam egy az örökbefogadással kapcsolatos konferencián, ott mesélte egy egyedülálló anya, hogy az örökbe fogadott fia nagyon-nagyon vágyik egy apára, olyannyira, hogy volt már, hogy az utcán leszólított pasikat, hogy „te vagy az apukám”? Ez nyilván elég kellemetlen minden résztvevőnek. :)
Az alábbi linken látható, hogy lesz egy tévéműsor a témában, talán ebben lesz az az egyedülálló örökbefogadó nő:
Gabesznak:
Hát férfitől ilyet ritkán hallani, sok olyan nő álma ilyen pasi akinek nem lehet gyereke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!