Megakadályozhatom az unokám örökbe-adását?
én fordítva látom.
ha a nagyival marad, akkor az egy esély, hogy az örökbeadási tette ne visszafordíthatatlan lengyen.
Ha örökbeadja, akkor mindig ott fog a lalkében lappangani, hogy nem lehet mellette (pláne, ha később meggondolná magát, vagy érettebbé válna, vagy az anyagi helyzete megjavulna)
Szerintem inkább feszengjék végig azt a 3-4 évet, de maradjon a családban a gyerek.
Én hálás lennék, ha az én akadályoztatottságom miatt más mellettem tartaná a gyerekemet.
Ha erőszakból született, csak akkor tudnám megérteni, hogy az anya látni sem akarja.
Az anya látni sem akarja? Lehet. Mert 17 éves, és nem akarta a gyereket. Szerintem a legfelelősségteljesebb döntés az örökbeadás. A gyerek teljes családot kap, a tini meg tanulhat tovább.
Én nem tartom akkora tragédiának, ha valaki örökbe adja a gyerekét, nem is értem, miért nem fogadják el sokan ezt a döntést.
Beszélj vele, elvégre csak a te lányod és te csak az anyja vagy. Na most amúgy úgy gondolom, hogy a gyereknek borzasztó lesz úgy fölnőni, hogy azt hiszi te vagy az anyja, majd kb 10 éves kor körül tudatosítani benne, hogy nem, hanem a lányod. Szerintem a babákban olyankor alakul ki, hogy ki a mamája amikor valaki a legtöbbet foglalkozik vele. Szóval ha a kezdetektől nem a lányod neveli akkor később ebből még gondok születhetnek.
Mindenestre azt a megoldást sem találom megfelelőnek, hogy adjátok örökbe, mivel nekem sose lenne hozzá merszem.
Még valami, a lányoddal mennyit társalogtál a szexről és a fogamzásgátlásról? Valamint 12 hét alatt nem vetted észre hogy változott, plusz a menstruációból sem tudtatok következtetni?
Ha nem foglalkoztál vele eleget akkor egy kicsit nézz magadba szerintem. Nem bántásként mondom, de lehet, hogy akkor nem lenne most semmi baj.
És amúgy a gyerek apja? Ő vele mi van? Egyáltalán bele akar szólni ebbe az egészbe vagy inkább már elhajtott egy jobb éghajlatra?
Az alapítvánnyal vigyázzon,ha kell el viszik a lányát anya otthonba,mondván ki mentik a nem kívánt közegből.
A cèl pedig nem más mint,hogy lenyulják a gyereket a klientúrájukna !
Nyilván nem mid effèle,melyik alapítvány az akivel felvette a kapcsolatot?
Nem a levegőbe beszèlek,
Sajna nap mint nap ezt látom!
A lányom a leglelkesebb anyuka lett, imádja a kislányát, teljesen oda van érte. Az elején úgy volt, hogy én fogom nevelni, de az szinte a rögtön beleszeretett a babába és a szerepbe.
Sajnos az ehhez vezető út döcögős volt, még örökbe fogadó szülőket is talált, akikkel többször is találkozott és akik végül is így nagyot csalódhattak.
De azt gondolom, hogy a gyerek helye a családban van, ha fel tudják nevelni, biztos sok olyan örökbe adásra váró bébi van, akiknek családi körülményei ellehetetlenítik, hogy otthon cseperedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!