Jó ötlet lenne ez (bővebben lent)?
13 éves múltam, lány vagyok és nincs testvérem. Szeretném, hogy legyen egy örökbefogadott hugicám. Lehet olyat, hogy egy kb. 5 éves kislányt örökbefogadunk nekem testvérnek? És tényleg igaz hogy nagyobb gyerekek örökbefogadási eljárása rövidebb idő mint a babáké?
13/L
persze, jó ötlet.
tudnod kell, hogy azokat a gyerekeket adják ki hamarabb, akik betegek, vagy roma származásúak, mert őket kevésbé veszik ki.
előtte van felkészítő tanfolyam, és környezettanulmány.
a fiatalabb szülőd legfeljebb 45 évvel lehet idősebb mint a kisgyerek.
Beszéld meg a szüleiddel..egyébként nem akarom elvenni a kedved de az ilyen örökbefogadott gyerekekkel sok baj van..(pl lopnak,szemtelenek)Unokabátyámék nevelő szülök és náluk pont ilyen gyerekek vannak addig amig valaki örökbe nem fogadja őket. Hát azok aztán szépen meglopták őket,vissza beszélnek stb. pedig nagyon sok szeretet kapnak..és semmiben sem szenvednek hiányt..mégis ilyenek.. mert a vér nem válik vizzé..és sajnos olyan lelki traumán mennek keresztül ami nem gyerek játék..=/ Én sajnálom őket..nem tehetnek róla hogy a szüleik ilyenek..
De neked a legjobbakat kivánom :D
én m azt mondanám, hogy a vér nem válik vízzé,
henam azt, hogy ilyen környezetből jöttek, ezt tanulták,
vagy a későbbi életük során ez ragadt rájuk, mert ez volt kifizetődő magatartásforma (intézetben, nev,szülőknél, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!