Nehéz külföldről gyermekeket örökbefogadni?
Figyelt kérdés
Magyarorszagon rengeteget kell várni arra, hogy orokbe fogadhassunk egy gyermeket. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy ez külföldön hogy megy?#külföld #Németország #Ausztria #Hollandia #Románia #nevelő #gyermekotthon #nevelőintézet #gyermekváros #örökbefogadás
2013. márc. 23. 10:21
1/3 anonim válasza:
nem nehéz, szinte lehetetlen, külföldön is nehéz az ott élőknek, nem hogy egy másik állampolgárnak, ezt csak európára értem, ha jól tudom ázsia és afrika az a hely ahol könnyebb a helyzet, de hogy mi a menete azt nem tudom.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem lehet Mo-n sem könnyü külföldi gyereket örökbe fogadni.
Németországban tudom, hogy csak különleges engedéllyel lehet külföldi gyereket örökbe fogadni. Ennek oka a gyermek kereskedelem.
Szerintem ez magyarországon sem más (unios ország).
3/3 anonim válasza:
Ázsiában,Amerikában,Afrikában könyebb kis időre ki kell utaznod és szinte mindent te fizetsz, de nehogy ez gátoljon meg, ha külföldi gyereket akarsz örökbe fogadni akkor fogadj örökbe azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!