Az örökbefogadás miatt jönnek a jövő héten környezettanulmányra. Mennyire kell kirittyenteni a lakást? Mire figyelnek egyáltalán?
Egyik ismerősömék nemrég kapták meg a babát, és kimentek ugye előtte. Ők meg pont felújításban voltak...Gondolhatod mekkora volt a rend!
De nekik az első baba is örökbefogadott, így más ismerték őket.
Meg ugye kétszer mennek ki, tehát nem egy alkalomból vonnak le következtetést!
A környezettanulmánykor megnézik a lakás nagyságát, állapotát, felszereltségét, és ha van (lesz) együtt élő más családtag, akkor vele is elbeszélgetnek.
Nincsenek extra követelmények, de arra készülj fel, hogy a környezettanulmány _szubjektív_ dolog, ami nagymértékben függ attól a személytől, aki végzi. Ne sértődj meg, ha a stílusa esetleg nem túl barátságos, vagy éppen olyasmi után is érdeklődik, ami szerinted már nem tartozik rá; válaszolj mindenre nyugodtan és udvariasan.
Azért írtam le a vegyszerek , ablak, erkély stb.. mert nekem is van ismerős körben örökbefogadott baba, ők hat hónaposat "kaptak" és nézték ezeket mind ! Ha nincs idő megcsinálni addig míg kimennek, akkor is tudj róla mik a veszélyek és ne érjen meglepetésként egy két ilyen vagy hasonló kérdés ez ügyben ha kimennek ... meg pl ha kertes ház a kapa kasza ne legyen az udvaron elérhető helyen :D
Én azért sok sikert kívánok és szorítok nektek, hogy saját baba is összejöjjön !
Szia kedves kérdező-én kérdeztem meg,hogy leírnád-e az örökbefogadás menetét?
Mi nem próbálkozunk már,mert a kaáliban is azt mondták,hogy elég macerás ügyfelek vagyunk,mind a kettőnknek vannak bajai-és spermánk sincsen-így azt gondolom,hogy nem áldozunk bele több száz ezer ft-ot,és hát legyünk őszinték ezek a beavatkozások és hormonális kezelések sem egyszerűek és veszélytelenek,illetve nekem kellene 40 kg-ot fogynom,hogy egyáltalán foglalkozzanak velünk...-esélytelen...-így marad az örökbefogadás-de anyósom nem akarja-és ő befolyásolja a páromat...-szóval nagyon rosz most minden :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!