Lehetek neveloszulo 20 evesen?
Figyelt kérdés
Ilyen esetekben mik a feltetelek, hajadonket ez lehetseges, es ehhez jar e valamilyen tamogatas?jan. 2. 11:33
11/12 anonim válasza:
Remélem, hogy nem...még te is nevelésre szoruló korú vagy. Ami teljesen normális, de egy szinte még gyerek ne neveljen gyereket.
Mondom ezt úgy, hogy én 16 éves koromtól külön laktam albérletben és önálló voltam. De attól még tudom, hogy 20 évesen nem olyan szinten voltam még én sem, mint most. Egy 20 éves még nagyon gyerek ehhez.
12/12 babyboom567 válasza:
illetve ha a gyerek csecsemő/baba, akkor tedd meg érte,hogy hagyod hogy örökbefogadja egy több éve erre váró/készülő felnőtt pár,és ne nélkülöző élete legyen.Mert a gyereknevelésnek kőkemény anyagi vonzata van,és ha 20 éves vagy maximum érettségid van.Piszok nehéz mindenhogy egyedülálló szülőnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!