Mennyi idő alatt szoktak időpontot adni az első beszélgetésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnénk örökbe fogadni, felhívtuk a tegyeszt és annyit mondtak, hogy majd visszahívnak, hogy adjanak egy időpontot. Olvastam, hogy az időpontot jópár héttel későbbre szokták adni, de arról nem olvastam, hogy az időpont adásra is heteket kellene várni. Már 2 hete nem hívtak vissza minket, hogy egyáltalán időpontot kapjunk. Ez még szokásos, normális, vagy már gyanakodjunk, hogy elkeverték a telefonszámunkat?
nov. 13. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérvényt nem is írattak veletek? Nekünk azt mondták írjunk egy kérvényt és ha megkapják, majd jelentkeznek az időponttal. Kellett pár hetet várnunk rá. De szerintem nyugodtan hívd fel őket, nem fogják leharapni a fejed:)
nov. 13. 15:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem akartunk zaklatóak lenni, vagy rossz benyomást kelteni, ezért nem akartunk telefonálni.

:D

Egyébként nem kértek kérvényt.

nov. 13. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
telefonáltál? :)
nov. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!