Még mindig nincs elég nevelőszülő, több mint 20 ezer gyerek él állami gondozásban. Nem kellene a melegeket befogni, hogy neveljék ők a pulyákat?
"Nem kellene a melegeket befogni, hogy neveljék ők a pulyákat?"
Mármint nevelőszülőnek szeretnéd oket? Ma is lehetséges. Bármilyen nemű szemely lehet nevelőszülő, a szexuális érdeklődés pedig nem számít.
Továbbra sem az örökbefogadásról van szó.
Attól tartok, hogy a családból ideiglenesen kiemelt gyerekek szülei tiltakoznának. Sajnos sok gyereket szegénység miatt emelnek ki, és ezekben a társadalmi rétegekben alacsonyabb a különféle másságok elfogadása.
Szerintem egy homoszexuális pár is jól tud gyereket nevelni, de a vér szerinti szülőnek a kívánsága is figyelembe veendő.
15: ha a gyerek örökbe adhatóvá válik, onnantól a vér szerinti szülőknek semmilyen szinten nincs beleszólása... kivétel ez alól a nyílt örökbe adás, de nyílt öf-sal csak jelenleg hazánkban újszülöttet lehet örökbe adni... tehát nagyobb gyermek esetében kizárólag titkos örökbe fogadás létezik, ahol a vér szerinti szülőnek már semmilyen szinten nincs beleszólása.. (azért lett örökbe adható a gyermeke, mert minimum fél évig rá sem nézett- nem érdeklődött semmilyen szinten utána)
De igaz, itt nem az örökbefogadás volt a téma, de nevelőszülőség, nagyon más téma.. én öf szülőként mondom, hogy a nevelőszülősséget nem vállalnám be.. Nevelni hónapokig-évekig egy gyermeket, utána visszaadni a vér szerinti szüleinek, vagy örökbe fogadó szülőknek adni... én abba belepusztulnék.. ehhez iszonyú nagy lelkierőre van szükség, hogy ezt vki végig csinálja. Le a kalappal miden nevelőszülő előtt.
#16, így van, ezért írtam ideiglenesen kiemelt gyerekekről. Mert őket nevelik a hivatásos nevelőszülők, akikből kevés van.
Az örökbe fogadó szülő más tészta, abból sok van, csak nekik kívánságaik is vannak. Én egyetértek azzal, hogy ha egy homoszexuális pár elfogad olyan gyereket, aki másnak nem kell, kapják meg (ha egyébként megfelelnek). Jobb, mint a rendszerben ragadni. Csecsemő esetén, akit tipikus életvitelű pár is elfogad, érthető, ha őket részesítik előnyben.
Én így szivesen fogadnék örökbe gyereket. Feltételek:
1. 5-8 éves kór közötti legyen.
2. Ne legyen roma. Más lehet, például ázsiai vagy afro.
3. Ne legyen problémás.
4. Egézséges legyen.
Ennyi lenne csak.
"NEM NEM NEM. Nem ez a megoldás hogy kényes férfiak neveljék fel őket. Mikor fogjátok már fel hogy ezzel csak ártotok nekik."
Én vagyok meleg, a te agyad szerint én a "kényes" vagyij és van egy nővérem akinek van 1 éves gyereke egy pasitól, aki anyóssal él egy telken. A pasi megmondta hogy ő nem tudna albérletben otthonosan élni és nem azért akar dolgozni, hogy albérletben lakjanak külön anyóstól. És akkor ez a heteró 'gyöngyszem" nem kényes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!