Hogy lehet nemet mondani az örökbefogadásra?
Szomszédomék két éve fogadtak örökbe egy akkor 2 éves kislányt. Nemrég hívták őket a Tegyesztől, hogy született egy testvére, akit örökbe fogadhatnak, a vérségi szál miatt ajánlották ki nekik először a testvért. Kategorikusan nemet mondtak. Azt mondta szomszédasszonyom, hogyha 6 szegről végről született testvére lenne, akkor fogadják örökbe mindet? Anyagi körülményekre és a lakás méretére hivatkoztak.
Csak azt nem értem, hogy hogy a fenébe nincs lelkiismeret furdalásuk?
Én a TEGYESZ-es, azaz titkos örökbefogadásról írtam. A #16-os ezek szerint nyíltról. Annál ezek szerint máshogy van.
Világosítsatok már fel akkor, hogy milyen az a titkos örökbefogadás, mert erről még nem hallottam?
Mindenki meg van véve kilóra a kórházban és papíron az örökbefogadó szüli a gyereket vagy mi?
25-ös, az életadó és az örökbefogadó szülő(k) nem ismerik egymást. A google-ba is beírhattad volna, kevesebb gúnyolódás kíséretében.
26
Lehet nem újszülöttet akarnak..
28,
De akkor az anyagi körülmények és a lakás nem érv. Minél nagyobb a gyerek, annál nagyobb hely kell neki és annál többet is kell rá költeni. És hát a tegyesz ugye azt is tudja, hogy az adott család pontosan milyen korú gyerekre várakozik. Valami nem stimmel a sztoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!