Mi alapján döntik el, hogy melyik nevelőszülőhöz melyik gyerek kerül?

Figyelt kérdés
Kicsit meglepődtem, hogy majd' 40 éves egyedülálló gyerektelen ismerősnek elsőre egy 2 hetes babát adtak - így megszívatni valakit már művészet szerintem 🙄
2022. dec. 8. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

Pfff, sajat gyerek, de en szinte egy percet nem tudtam szoptatni, nem volt tejem, semennyi, hiaba a sok praktika, tanacsadas, fejes, imadkozas.

Aztan megis tulelte a mellem nelkul valahogy a fiam...

2022. dec. 8. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:
88%
Azért, mert neked szar volt, nem biztos, hogy neki is az. Sőt. Szerintem hatalmas mázlija van, hogy tiszta lappal, traumák nélküli, "könnyű" korban lévő babát kapott. Valószínűleg pontosan azért, mert ilyenek az ő körülményei, nem terhelik. Ha nevelőszülő lennék, én hálás lennék ezért. Azt pedig rettentően sajnálom hogy te/ti így éltétek meg a ti babátok érkezését. Mai napig nem sikerült feldolgozni, úgy tűnik. Ettől még nem kell másra kivetíteni. Lehet, hogy neki ez nem rossz, nem nyűg, nem teher.
2022. dec. 8. 21:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Kizárt, hogy lenne gyereked.

Primitív a hozzáállásod.

Aki nevelőszülőnek áll, pontosan tudja, mit vállal.

Ezek a te szempontjaid és nem az övék.

Azt a gyereket bízzák rá, akinek a nevelésére alkalmas.

2022. dec. 24. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!