Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Örökbefogadásnál hátrány, ha...

Örökbefogadásnál hátrány, ha nincs autónk?

Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 11:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%
Igazad van, a dög beteg gyereket a téli hóesésben tologassa mindenki biciklin az sztk-ba.
2022. aug. 23. 14:25
 22/29 anonim ***** válasza:
90%

20, Örökbefogadó szülő vagyok, én még részt vettem a tanfolyamon is. Az örökbefogadott gyerekek elsöprő többségét már vagy a kórházból sem adják haza, mert nem jók az otthoni feltételek, vagy később emelik ki onnan, és amíg örökbefogadható nem lesz, ez a procedúra le nem zajlik, addig nevelőszülőknél él.

Konkrétan a miénk is ilyen volt. De ha nem hiszel nekem, akkor olvasgass a nyílt és zárt örökbefogadás témában, hogy mi a különbség.

2022. aug. 23. 14:27
 23/29 anonim ***** válasza:
22%

21!

Te szimplán huyle vagy, hogy finoman fogalmazzak. A dög beteg gyerekhez kihívhatod a saját haziorvosat, a mentőt, vagy hivhatsz taxit. Tudod attól, hogy autója van valakinek, még nem lesz értelmes lény belőle, lásd itt vagy te példának.

2022. aug. 23. 14:28
 24/29 anonim ***** válasza:
65%

"Könyörgöm, kisvárosban van szó, nem faluról. Elvileg ezek mindegyike van minden városban.

De a te logikad szerint ha nincs autó, akkor gyerek se legyen. Esetleg két autó kellene hogy legyen az alap, nem? Mert mi van, ha épp lerobban az egyik és akkor mi lesz? Szerintem legyen alap a helikopter a gyerekvallalashoz."

Egyre szánalmasabb válaszokat írsz.

Semmit nem tudsz az életről, de a gyerekvállalásról sem. Süt rólad az egod sértettsége, mert fogyatékos vagy a vezetéshez.

25/29 anonim ***** válasza:
12%

"Az örökbefogadott gyerekek elsöprő többségét már vagy a kórházból sem adják haza, mert nem jók az otthoni feltételek, vagy később emelik ki onnan, és amíg örökbefogadható nem lesz, ez a procedúra le nem zajlik, addig nevelőszülőknél él."

Ezek a gyerekek NEM orokbefogadhatoak, de mindegy.

26/29 anonim ***** válasza:
84%

Hanem mik??

Húzzál már innen a francba, mert látszik hogy egyáltalán nem tudsz semmit a témáról.

2022. aug. 23. 14:30
 27/29 anonim ***** válasza:
18%

Kedves 26, ennyire fáj, hogy nincs igazad? A nevelésbe vett gyerekek nem orokbefogadhatoak. Téma lezarva, nem vitatom tovabb idiotakkal, nem tudok elsüllyedni a szintetekre.

Kerdezo!

Nem hátrány.

2022. aug. 23. 14:33
 28/29 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Itt van a pontos leírás arról, hogy a nevelésbe vett gyerek hogyan lesz örökbeadható.

2022. aug. 23. 14:37
 29/29 anonim ***** válasza:
94%

Fogalmazzunk úgy: nem kizáró ok.

A körülményeket a gyerek érdekében nézik. Ahogyan más már írta, ha akad olyan, aki másban hozza a kérdező által nyújtott dolgokat, de van autója, akkor értelemszerűen neki előbb szólnak. Az egy másik kérdés, hogy ha minden ilyen család visszautasítja, akkor kiajánlják az autó nélkülieknek is.

2022. aug. 23. 14:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!