Mennyi rá az esély, hogy szorongásos zavarral alkalmasnak ítél a pszichológus örökbefogadásra?
"főleg, hogy nála már diagnózis is van"
Gyógyultnak nyilvánítottak, közösen fejeztük be a terápiát, nem én léptem le.
Miért akarsz mégegy terhet magadra venni? Gondolom a saját gyerekeddel is van elég tennivaló.
Szorongásból gyógyulás?? Hááát, max valamennyire élhető életet lehet "varázsolni"
Én írtam, hogy saját tapasztalat alapján szerintem nem engedik át.
Ettől függetlenül sok sikert kívánok a kérdezőnek hozzá!
Szerencsére nekünk is lesz saját gyerekünk, és senki sem fogja a férjemet vizsgáztatni, hogy alkalmas-e. Én sem gondolom, hogy egy szorongás, főleg olyan, ami kezelt vagy kezelés alatt áll, probléma lenne. De a rendszer máshogy gondolja, és elfogadom, hogy ott ez az elvárás.
A férjem azóta pszichoterápiára jár, már jó kezekben van. De örökbefogadni biztosan nem tudnánk így sem, de soha többé nem is tettem volna ki annak, ami akkor érte őt.
15. Neked teher egy gyermek a kerdezőnek meg öröm. Egyébként mi közöd hozzá? Redkívül sokat segít minden helyzetben ha az embert azzal bíztatják hogy úgysem fog sikerülni. Hát remélem fog. Ez nem olyan súlyos dolog és ahogy írták lezárták a terápiát.
Szégyelld magad!
17/
A kérdező elmondta hogy van már egy gyereke és van egy pszichés betegsége amit "meggyógyitottak"
Ezek után mégegy gyerek, pláne örökbefogadni
Ha ennyire nagy a szád , bizonyára jól tudod mit jelent anyagilag és lelkileg is felnevelni egy gyereket
Pszichés esetben max szünet van, de nem befejezés.
Közöm annyi mint neked , a kérdésre válaszolni.
19eske van 3 gyermekem és mellé generikus szorongással küzdök.
A kérdezővel ellentétben soha nem jártam terápiára, megtanultam együttélni vele. Nem akadája a gyermekvállalásnak. Ettől még nem vagyok "pszichés beteg" és rossz anya sem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!